MaanKalender 2021

MaanKalenderS.com

Marjanne Hess van Klaveren

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
MaanKalender 2021

kalender: € 15.95

ISBN: 9789082125788, geïllustreerd, 368 blz., October 2020
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 477 gram.

Uitgever: M. Hess van Klaveren

serienaam/reeks: Maankalenders

beschrijving

De MaanKalender van Marjanne Hess van Klaveren is een handige dagkalender op A5 formaat met heel veel interessante wetenswaardigheden over de maan, de natuur, gezondheid, voeding en nog veel meer.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Marjanne studeerde Psychologie en Recht aan de Open Universiteit te Utrecht en Groningen, Traditionele Chinese Geneeswijzen aan de Qing Bai Academie in Amersfoort. Astrologie van drs. Halbe v.d. Velde in Groningen, en heeft vijf jaar Chinese filosofie en Astrologie gestudeerd bij Steven Devine PhD.
Ze is gefascineerd door de natuur en wat deze ons te bieden heeft.
Op haar website, de Maan agenda en kalender deelt zij haar kennis met de wereld, en ontvangt zij reacties vanuit Europa, Afrika, Azië, America, Australië e.a. werelddelen. Ook geeft zij regelmatig workshops en lezingen in Nederland en België.
Zij correspondeert wereldwijd met collega-auteurs, waarvan zij regelmatig het publicatie recht krijgt op wetenswaardige artikelen. Zij correspondeert wereldwijd met collega-auteurs, waarvan zij regelmatig het publicatie recht krijgt op wetenswaardige artikelen
toelichtingDe meest populaire MaanKalender in Nederland en België.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.