Maankalender 2020

Marjanne Hess van Klaveren

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Maankalender 2020

kalender: € 15.95

ISBN: 9789082125726, geïllustreerd, 736 blz., July 2019
Formaat: 18.0 (h) x 13.1 (b) x 3.4 (d) cm. Gewicht: 489 gram.

Uitgever: M. Hess van Klaveren

serienaam/reeks: Maankalenders

trefwoorden: gezond, rustig aan, bio, ritme rustig aan

beschrijving

Deze kalender bestaat sinds 2006 en wordt al meer dan 10 jaar, over de hele wereld gelezen door mensen die ook regelmatig met Marjanne corresponderen. Wat de kalender interessant maakt zijn de onderwerpen, die gebaseerd zijn op waarnemingen en samenwerking met collega-auteurs over de hele wereld. De onderwerpen zijn maan wetenswaardigheden over de tuin, voeding, gezondheid en relaties. In de loop der jaren heeft Marjanne ook haar kennis van de kruiden geneeswijzen, Astrologie en Astronomie in deze kalender verwerkt. Al deze informatie weet zij op een heel toegankelijke manier te beschrijven zodat het voor iedereen makkelijk te volgen is. Dagelijks worden iconen afgebeeld van de maanfasen, de bijbehorende dierenriem tekens, zon- en maansverduisteringen, de blauwe maan en de periode waarin meteorenshows aan de hemel verschijnen en wat wel/niet aan te raden is op de bewuste dag. Daarnaast beschrijft ze elke dag de dag kwaliteit, voedingskwaliteit, het element van de dag, het lichaamsdeel en orgaansysteem vermeld.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Marjanne studeerde Psychologie en Recht aan de Open Universiteit te Utrecht en Groningen, Traditionele Chinese Geneeswijzen aan de Qing Bai Academie in Amersfoort. Astrologie van drs. Halbe v.d. Velde in Groningen, en heeft vijf jaar Chinese filosofie en Astrologie gestudeerd bij Steven Devine PH.D.
Ze is gefascineerd door de natuur en wat deze ons te bieden heeft.
In de Maan agenda en kalender, workshops en op haar website, deelt zij deze kennis met de wereld, en ontvangt zij reacties vanuit Europa, Afrika, Azië, Amerika, Australië e.a. werelddelen.
Zij deelt en correspondeert wereldwijd met collega-auteurs, waarvan zij regelmatig het publicatie recht krijgt op wetenswaardige artikelen.
toelichtingDe maankalender van Marjanne Hess van Klaveren is de best vekochte Maankalender in Nederland en België.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.