Een schat aan liefde in je relatie

Marthe van der Noordaa

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Een schat aan liefde in je relatie

gebonden: € 19.90: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082124217, geïllustreerd, November 2014
Formaat: 21.6 (h) x 17.5 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 491 gram.

Uitgever: ITIP School voor Leven en Werk B.V.

illustrator: Erna van Kuik

beschrijving

In EEN SCHAT AAN LIEFDE vertelt Marthe van der Noordaa over de schoonheid en mystiek van de liefdesrelatie, over hoezeer de liefde je leven glans kan geven en doen schitteren. Er is veel te zeggen over de moeite en worsteling in een relatie, maar in dit boek staat de rijkdom op de voorgrond. De schat aan liefde die in de maalstroom van het dagelijks leven ver weg en soms verloren lijkt, maar die onder alles aanwezig blijft, klaar om opgedelfd te worden.

Op haar kenmerkende wijze - concreet, diepgaand en persoonlijk - beschrijft Marthe van der Noordaa de schatten van de liefdesrelatie, waarmee je je relatie tot volle bloei kunt brengen: de vonk van de eerste ontmoeting, de leerweg van de liefdesrelatie en tot slot het mysterie van de liefde.

Geïllustreerd met liefdesgedichten en schitterende zwart-witportretten van fotograaf Erna Kuik.

Over de auteur:
Marthe van der Noordaa (1963), van oorsprong theatermaker en scenarioschrijver, is medeauteur van 'Het Juwelenschip' van Longchenpa en auteur van 'Een Zucht van verlichting'. Ze is getrouwd, al meer dan 25 jaar, met Bas Klinkhamer, met wie ze ook samenwerkt in het ITIP School voor leven en werk te Zutphen. Ze geeft lezingen over de liefde en in haar coachingspraktijk begeleidt zij koppels in hun relatie.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.