Trouwagenda 2017-2018

complete organizer, weddingplanner, checklist, budgetplanner en trouwagenda voor je bruiloft

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 9.95

ISBN: 9789082115123, geïllustreerd, 100 blz., March 2017 UITVERKOCHT!

Uitgever: Twenhaar Consulting B.V.

serienaam/reeks: Trouwagenda

redactie: Yvonne Twenhaar

beschrijving

TROUWAGENDA
Elke bruiloft is anders, elke bruiloft is uniek. Voordat het zover is mag je als aanstaand bruidspaar nog hard aan de slag met alle voorbereidingen. Daarbij komt deze Trouwagenda goed van pas.
Je vind tientallen tips, een bullet agenda, een budgetplanner en een checklist, een countdown aftelkalender, handige overzichten voor je leveranciers, ruimte voor notities en inspirerende moodboards.
Maak van jouw trouwdag een onvergetelijk feest waar ook je vrienden nog lang over napraten. Geniet van alle voorbereidingen en als het zover is.... Vier de Liefde!
"my wedding has to be perfect"

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Yvonne Twenhaar is, samen met haar man Rob, de organisator van WeddingFair trouwbeurzen. Zij heeft sinds 2005 meer dan 112 trouwbeurzen georganiseerd en kent daardoor de behoeften en wensen van bruidsparen als geen ander. Deze kennis heeft zij gebruik bij de samenstelling van deze trouwagenda.inhoudsopgaveBullet agenda, budgetplanner, checklists, countdown kalender, handige overzichten, ruimte voor notities en inspirerende moodboardstoelichtingElke bruiloft is anders, elke bruiloft is uniek. Voordat het zover is mag je als aanstaand bruidspaar nog hard aan de slag met alle voorbereidingen. Daarbij komt deze trouwagenda goed van pas.

Je vind tientallen tips, een bulletjournaal, een budgetplanner en een checklist, een countdown aftelkalender, handige overzichten voor je leveranciers, ruimte voor notities en inspirerende moodboards.

Maak van jouw trouwdag een onvergetelijk feest waar ook je vrienden nog lang over napraten.
Geniet van alle voorbereidingen en als het zover is ... Vier de Liefde!
"My wedding has to be perfect"
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.