Stapelgek van paarden

M.K. de Manvan

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Stapelgek van paarden

gebonden: € 20.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082109528, geïllustreerd, 92 blz., September 2017
Formaat: 22.7 (h) x 19.7 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 502 gram.

Uitgever: Haver Producties

illustrator: Brian Gunther

trefwoorden: humor paard

beschrijving

Toen M.K. de Manvan voor het altaar 'ja' zei tegen een paardenvrouw, kon hij niet bevroeden hoe zijn leven zou veranderen. Sindsdien krijgt hij nachtmerries over het aanschaffen van paarden, assisteert hij manmoedig op wedstrijden en glibbert hij met kruiwagens over de mestbult, terwijl het paardrijden zelf hem nog niet zo wil lukken.
Gelukkig beschikt M.K. de Manvan het vermogen om op humoristische wijze te beschrijven over hoe het is om te leven met een paardengek in huis. Columns die alle paardenvrouwen en hun echtgenoten een spiegel voorhouden. Een gedeelte van de columns van Stapelgek van Paarden verscheen eerder in Bit Magazine. In dit boek leeft M.K. de Manvan zich ook uit op vrolijke paardengedichten, hippische liedjes en equitweets met een kwinkslag.
Stapelgek van Paarden is het derde boek van M.K. de Manvan. Eerder verschenen Gek van Paarden (2005, 6e druk in 2012) en Knettergek van Paarden (2010, derde druk in 2012).

Stapelgek van Paarden - M.K. de Manvan
92 pagina's, harde kaft. € 19,95, inclusief gratis cd paardenliedjes!
ISBN: 978-90-821095-2-8

'De columns van M.K. de Manvan zijn zo treffend geschreven, dat je bij het lezen van de eerste zin al een brede lach op je gezicht hebt... om niet zelden aan het einde van de tekst er buikpijn van het lachen aan over te houden.'
Dorien van Dijk, hoofdredacteur Bit Magazine.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.