Als herboren

Dorien de Vries

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Als herboren

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 9789082104769, geïllustreerd, 116 blz., January 2017
Formaat: 21.8 (h) x 14.8 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 428 gram.

Uitgever: Better Life Publishers

redactie: Manon van Wijnen

illustrator: Ellen Lennartz

beschrijving

Veel te vaak denken we dat ons geluk afhangt van allerlei omstandigheden. Terwijl de echte sleutel tot geluk in onszelf ligt. Gebaseerd op dat inzicht schreef de bekende therapeute Dorien de Vries een toegankelijk boek: 'Als herboren'.

De Vries werkt sinds 1989 dagelijks met de meest uiteenlopende mensen aan zelfanalyse. Samen met hen maakt ze een 'innerlijke blauwdruk'. Die bevat positieve levenservaringen maar ook ervaringen uit de (prille) jeugd die nog steeds zorgen voor pijn, verdriet en/of blokkades. Door die bloot te leggen, voelen mensen zich werkelijk als herboren.

Dorien de Vries: "Omdat ik ieder mens zo'n bevrijdende ervaring gun en mijn kennis vaak met anderen wil delen, heb ik dit boek geschreven."

'Als herboren' zit boordevol relevante theorieën, tips en vragenlijsten. Die leiden tot inzicht in de vorm en de herkomst van het eigen gedrag, zoals de manier waarop je in het leven staat en de mate van vertrouwen die je binnen je relatie ervaart - en kunt geven. Door het invullen van vragenlijsten creëer je een eigen unieke tijdlijn die zichtbaar maakt in welke levensfase welke gevoelens zijn ontstaan. Ook ontdek je waar je kwaliteiten liggen en welke ervaringen in de weg staan.
De Vries beschreef al deze inzichten een jaar geleden en deelde ze met vrienden en kennissen. Binnen een mum van tijd waren de exemplaren van die 'vriendeneditie' uitverkocht. Daarom is er nu de handelseditie.
'Als herboren' nodigt op een prettige manier uit tot zelfinzicht en is een feest om te lezen. Het boek verdient absoluut een brede lezersschare.

Isa Hoes: "Een helder en prettig werkboek. Voor meer inzicht, meer begrip en meer geluk!"

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.