Handboek succesvol publiceren op Amazon

Liesbeth Heenk

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Handboek succesvol publiceren op Amazon

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082103175, geïllustreerd, 218 blz., November 2015
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 198 gram.

Uitgever: Amsterdam Publishers

trefwoorden: amazon amazon specialist ebook op amazon eigen boek uitgeven eigen uitgever kindle ebook publiceren op amazon uitgeven in eigen beheer ...

beschrijving

Het handboek Succesvol Publiceren op Amazon bevat een snelle en gemakkelijke methode voor het maken van een succesvol eBook op Amazon. Het vlot geschreven handboek is praktisch van opzet en geeft simpele maar effectieve stap voor stap instructies voor het uitgeven van een Kindle eBook in eigen beheer.
Het publiceren van een eBook op Amazon wint in Nederland en België steeds meer aan populariteit vanwege de hoge royalty's, de wereldmarkt en het gebruikersvriendelijke systeem. Je kunt optimaal profiteren van de enorme slagkracht van deze grootste retailer ter wereld. Vanwege de enorme concurrentie op de wereldmarkt is ook nergens de competitie heviger. Dat is een uitdaging!

In dit handboek is het hele publicatie- en vooral het promotieproces van A-Z beschreven: welke specifieke elementen moet een eBook bevatten (anders dan een gedrukt boek!), hoe formatteer en converteer ik een document vanuit word, hoe werkt het uploaden naar Amazon, hoe functioneert het KDP-dashboard, wat zijn de beste metadata voor mijn eBook, hoe zit het met een ISBN-nummer of beveiliging, en hoe regel ik de inkomsten uit royalty's en de belasting.

Omdat er miljoenen titels op Amazon staan, en er maandelijks tienduizenden bijkomen, is het zaak om in de top van jouw niche te komen. Het heeft geen enkele zin om simpelweg jouw eBook op Amazon te zetten. Dan gebeurt er helemaal niets. Een slimme en effectieve boekpromotie is dus essentieel waarbij er zoveel mogelijk reviews moeten worden verkregen. In deze tijd van social proof is het onontbeerlijk om 5-sterren of tenminste 4-sterren recensies voor je eBook te krijgen. Maar hoe doe je dat op een geoorloofde en prettige manier?
De auteur Liesbeth Heenk geeft je waardevolle tips op dat gebied. Dit handboek bevat een beproefde methode met veel verschillende technieken voor een hoge ranking binnen Amazon en zo veel mogelijk downloads. En dan gaat het niet om het gebruik van de sociale media, maar om zaken als de interne promotionele middelen die Amazon aan self-publishing auteurs aanbiedt om van hun eBook een succes te maken. Deze technieken worden door alle best-selling auteurs op Amazon gebruikt en zijn zorgvuldig bestudeerd en toegepast op alle eBooks van auteurs in het portfolio van Amsterdam Publishers.

Het Handboek Succesvol Publiceren op Amazon is niet alleen geschikt voor iedereen die een boek aan het schrijven is, zoals zzp-ers of ondernemers, maar ook voor ervaren auteurs die graag technieken willen leren om hun eBook optimale zichtbaarheid te geven op Amazon. Het maakt daarbij niet uit of het om fictie dan wel non-fictie gaat. Door de gestructureerde opzet is dit handboek uitermate geschikt als naslagwerk bij de computer.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.