Praktische handleiding voor het zeeaquarium 2: Inzicht, inspiratie, vraag en antwoord

Tanne Hoff

 
 

gebonden: € 23.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082101140, geïllustreerd, 240 blz., November 2018
Formaat: 21.7 (h) x 15.6 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 656 gram.

Uitgever: Tanne Hoff

trefwoorden: aquaria aquarium rif-aquarium rifaquarium zee aquarium zee-aquarium zeeaquarium zout zoutwateraquarium

beschrijving

Praktische handleiding voor het zeeaquarium
Deel 2
 
Dit uitvoerige en gebruiksvriendelijke boek bundelt nieuwe en bestaande inzichten op een begrijpelijke manier. Met voldoende kennis en de juiste inzet daarvan is succes in grote mate reproduceerbaar. In dit boek worden praktische tips en adviezen op een heldere wijze aangeboden.

Dit boek behandelt onder meer:
• De route van zee naar zeeaquarium
• Verhuizen van aquaria
• Combinaties tussen dieren
• Ongebruikelijke dieren
• Kweek
• Commerciële methodes
• Chemie
• Vraag en antwoord

Dit boek is bedoeld voor beginnende en voor gevorderde aquariumliefhebbers. Het bevat unieke informatie en uniek beeldmateriaal van aquaria in binnen- en
buitenland. Daarnaast is beeldmateriaal gemaakt bij veel riffen rond de wereld. Er is onder meer samengewerkt met toonaangevende bedrijven in de aquaristiek, met topaquarianen en met wetenschappers.
 
Tanne Hoff is docent biologie. De schrijver houdt al meer dan twintig jaar zee-aquaria en heeft in binnen- en buitenland meerdere artikelen gepubliceerd en lezingen gegeven over zee-aquaria. Deel 1 van dit boek is reeds jaren het best verkochte Nederlandstalige boek over zeeaquaria.

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingMust have voor elke zee-aquariaan! In slechts enkele weken na het verschijnen is deel 1 van dit boek het best verkochte Nederlandstalige boek over zeeaquaria geworden. Dit boek is het tweede deel. In dit deel wordt diep op verschillende thema’s in gegaan. Zo zijn er hoofdstukken over chemie, ziekten en plagen, kweek, vraag en antwoord, het samen houden van keizersvissen en koraalvlinders met koralen en nog veel meer. Alle informatie is gebaseerd op grondig onderzoek. Net als in deel 1 is alles praktisch toepasbaar. Het boek is uitgegeven in hard cover en is geïllustreerd met honderden schitterende foto’s. 240 pagina’s.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.