App jaargids 2014

Daphne Riksen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
App jaargids 2014

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082081831, geïllustreerd, 147 blz., December 2013
Formaat: 19.7 (h) x 12.9 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 231 gram.

Uitgever: Esculaap Media B.V.

serienaam/reeks: Voor medici

beschrijving

De App jaargids voor medici biedt een overzichtelijk gepresenteerde bloemlezing van de best toepasbare apps die op dit moment voor uiteenlopende medisch specialisten verkrijgbaar zijn. Vijftig apps worden uitgebreid besproken inzake functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid, design en prijs, en nog eens dertig apps komen wat beknopter aan bod. Bij alle apps worden meerdere schermafbeeldingen getoond die de potentiële gebruiker een indruk geven.
Kortom: een onmisbaar naslagwerk voor elke medisch specialist die het medium apps een plek geeft in zijn of haar praktijkvoering. De samenstelling is in handen van Daphne Riksen, die als journalist/ tekstschrijfster onder meer een vaste rubriek over apps en nieuwe media in de medische sector verzorgt in het tijdschrift Arts & Auto

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingDe App Jaargids voor medici biedt een overzichtelijk gepresenteerde bloemlezing van de best toepasbare apps die op dit moment voor uiteenlopende medisch specialisten verkrijgbaar zijn. Vijftig apps worden uitgebreid besproken inzake functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid, design en prijs, en nog eens dertig apps komen wat beknopter aan bod. Bij alle apps worden meerdere schermafbeeldingen getoond die de potentiële gebruiker een indruk geven.
Kortom: een onmisbaar naslagwerk voor elke medisch specialist die het medium apps een plek geeft in zijn of haar praktijkvoering.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.