Moordeiland

Peter van Beek

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Moordeiland

paperback/ gebrocheerd: € 15.45

ISBN: 9789082080087, 244 blz., November 2015
Formaat: 21.5 (h) x 13.6 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 303 gram.

Uitgever: QV Uitgeverij

serienaam/reeks: Texelse thrillers

beschrijving

Vlak voor het eindexamen verdwijnt vwo-leerling Maud Morgenster uit het Texelse Den Burg spoorloos. Onder leiding van rechercheur Lone Telander wordt een Team Grootschalig Onderzoek ingezet met als doel haar terug te vinden. Op het eiland is al maanden een pyromaan actief. Als de recherche in een verbrand vakantiehuisje een gruwelijke ontdekking doet, volgt een ongekende klopjacht op de dader, die de recherche telkens een stap voor is.
Zijn Lone Telander en haar team in staat deze duistere zaak op te lossen?

Peter van Beek (1958) studeerde Nederlandse taal- en letterkunde in Nijmegen en geeft onder meer les aan de Schrijversacademie, de Hogeschool Utrecht en het ID College (VAVO) in Woerden. Hij schreef zeven jeugdboeken. Moordeiland is zijn tweede thriller. In 2013 verscheen zijn eerste misdaadroman Drift, die genomineerd werd voor de Crime Zone Debuutprijs.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Peter van Beek (1958) studeerde Nederlandse taal- en letterkunde in Nijmegen en geeft onder meer les aan de Schrijversacademie, de Hogeschool Utrecht en het ID College (VAVO) in Woerden. Hij schreef zeven jeugdboeken. Moordeiland is zijn tweede thriller. In 2013 verscheen zijn eerste misdaadroman Drift, die genomineerd werd voor de Crime Zone Debuutprijs.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.