Overtuigend luisteren

verdienen door begrijpen

Marc van Katwijk

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Overtuigend luisteren

gebonden: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082073430, geïllustreerd, 144 blz., July 2017
Formaat: 21.7 (h) x 15.5 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 373 gram.

Uitgever: Remarcable

illustrator: Marcel Westervoorde

beschrijving

Luisteren leidt tot begrijpen, begrip brengt ons verder. De overtuigende luisteraar krijgt zomaar een schat aan informatie en inzichten. Wil je verdienen door te begrijpen? Werk aan je luistervaardigheden. Verbeter je communicatieve inzichten en je beïnvloedingsstijl. Leer over de kleuren van de strandbal.

Marc van Katwijk is trainer en business coach. Goed functionerende mannen en vrouwen hebben een grote behoefte aan luisteren en begrijpen van klanten en collega's, zo blijkt uit zijn praktijk. In de hedendaagse cultuur van zenden en reageren lijken wij deze vaardigheid te verliezen. Marc van Katwijk vindt dat wij onszelf daarmee te kort doen. Het boek dat daaruit voortkomt is zijn creatie. Het principe achter Overtuigend Luisteren is in wezen universeel.

Overtuigend Luisteren is geschreven voor consultants, onderhandelaars, managers, - young - professionals en voor iedereen die aan zijn of haar overtuigingskracht wil werken. Werkelijk kunnen luisteren naar de ander is een kwestie van inzicht en training. Inzicht creëert bewustwording en mogelijkheden. Met training bouw je stapsgewijs aan een nog beter resultaat.

"Begrijpen helpt jou je doel te bereiken. Je bent dan immers beter in staat te horen wat de ander nodig heeft om 'ja' te zeggen. Begrijpen zorgt dat je begrip verdient. Wie iets nieuws begrijpt, komt verder."

Overtuigend Luisteren behandelt op praktische en beeldende wijze de volgende thema's:
Bewust zijn van valse parallelle gedachten
Werken aan begrip
Herkennen van onbewust gedrag
Gebruik van effectieve woorden
Creëren van draagvlak
Vergroten van je invloed
Verdienen door begrijpen

Welke kleur van de strandbal zie jij?

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.