De Naakte Getuige

Dick Maas

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De Naakte Getuige

paperback/ gebrocheerd: € 11.95

ISBN: 9789082070460, 158 blz., July 2021

Uitgever: Parachute Pictures

serienaam/reeks: Amsterdamned

beschrijving

AMSTERDAMNED - DE NAAKTE GETUIGE

Amsterdam, 2021.
Twee tieners worden dood gevonden in het bos bij een uitgebrande auto. Het laatste wat ze aan de politie gemeld hebben is dat er een naakte vrouw onder het bloed in de auto lag. De vrouw is echter spoorloos verdwenen.
De speurtocht naar de daders brengt Eric in de wereld van geheime seksfeesten, corrupte politieagenten en nietsontziende huurmoordenaars.
Eric komt op het spoor van de verdwenen vrouw en moet alles op alles zetten – ze is tenslotte een belangrijke getuige - om haar heelhuids op het hoofdbureau af te leveren.- Op hetzelfde moment klonk een schot en spatte temidden van een zee aan scherven het hoofd van Guus uit elkaar.Hier was een professional aan het werk, wist Eric -


SPANNEND, SEXY, GRAPPIG, ACTIEVOL


Een boekenreeks gebaseerd op de film met dezelfde titel.


In de verhalen komen de karakters terug die wij kennen uit de legendarische film Amsterdamned: Eric Visser, rechercheur bij de dienst zware delicten, zijn inmiddels zestien jaar oude dochter Anneke, en zijn trouwe metgezellen Vermeer en Potter.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Dick Maas is schrijver, regisseur en producent van de ook internationaal succesvolle films als De Lift, Amsterdamned, Flodder, Sint en Prooi.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.