Margreth op herhaling

verhalenbundel

Margreth van Hezik

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Margreth op herhaling

paperback/ gebrocheerd: € 15.50

ISBN: 9789082066012, 82 blz., March 2014
Formaat: 21.1 (h) x 14.5 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 142 gram.

Uitgever: Clio

beschrijving

Margreth E. Van Hezik - Master in literatuurwetenschappen afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (2012) en Bachelor docent Engels afgestudeerd aan de Hoge School Fontys in Tilburg (2005). Huidige studie Journalistiek, werkzaam als docent Engels en mentor in het Voortgezet Speciaal Onderwijs te Heeze. Woon- en geboorteplaats: Valkenswaard. Moeder van 3 kinderen en verzorger van een hond en kat.

Margreth op herhaling is de tweede verhalenbundel van de schrijvende docente. Met haar eerste bundel 20 x Margreth; met een lach en een traan probeert de auteur te verrassen en te ontroeren. Het autonome vervolg heeft die ambitie ook. Herkenbare thema's als (im)perfectie, over- en ondergevoeligheid, besluiteloosheid, identiteit(crisis), loyaliteit, trauma, paranormaliteit, opvoeding, het kwaad, schizofrenie, eeuwige liefde, het huwelijk, prille liefde, dood-praten en muze der muziek passeren de revue. De schrijfster hoopt dat haar overpeinzingen de lezer ontspanning én bespiegeling zal bieden. Alvast bedankt voor het vertrouwen en interesse.

In 2012 werd het academische werk When the Body Talks van deze auteur gepubliceerd. De Nederlandse vereenvoudigde versie Wanneer het lichaam spreekt komt dit jaar uit. Het werk beschrijft de strijd tegen de vernietigende parasiet genaamd anorexia nervosa en legt een link tussen cultuur en eetstoornissen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.