Het SSD Plan

Plant-based eten tegen diabetes type 2

Annemarie de Vries-Postma; Kees Hein Woldendorp

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het SSD Plan

paperback/ gebrocheerd: € 20.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082059953, geïllustreerd, 160 blz., November 2020
Formaat: 23.9 (h) x 17.1 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 524 gram.

Uitgever: Leefstijl als Medicijn

serienaam/reeks: Leefstijl als Medicijn

trefwoorden: afvallen diabetes diabetes type 2 gewichtverliezen leefstijlgeneeskunde obesitas overgewicht plant-based vegan whole foods plant-based

beschrijving

HET SSD PLANVetarm, koolhydraatarm, vetrijk, Keto, Paleo - als je in verwarring bent over wat een gezond dieet is, ben je niet de enige. Hoe weet je wat je moet eten als er zoveel tegenstrijdige adviezen zijn? Na het succes van hun eerdere boek Het Sit Smart Dieet, bundelen Dr. Kees Hein Woldendorp en Annemarie de Vries-Postma hun krachten opnieuw, om voorgoed een einde te maken aan de verwarrende voedingsdiscussies. Het SSD PLAN vereenvoudigt de enorme hoeveelheid medische wetenschap, gezondheidsonderzoek en voedingsadviezen die vandaag beschikbaar is en onthult de onmiskenbare onderliggende consensus: een onbewerkt plantaardig dieet is het optimale dieet bij overgewicht en diabetes. Gebruikmakend van baanbrekende internationale studies, met voorbeelden uit de Blue Zones waar mensen langer leven dan waar dan ook ter wereld, onthult HET SSD PLAN wat nu wérkelijk bewezen het beste eetpatroon is voor een gezond en lang leven, en worden de veelvoorkomende dieetmythen en verwarrende trends ontkracht.

Voedings- en ervaringsdeskundige Annemarie de Vries-Postma (ook wel bekend als “The Sitting Chef”), en revalidatiearts Dr. Kees Hein Woldendorp zetten voeding en leefstijl dagelijks in als medicijn. In HET SSD PLAN laten ze zien waarom een plantaardig dieet het meest effectief is voor gewichts- en bloedsuikercontrole. Wat zegt de werkelijke wetenschap? Wat is de link tussen vlees en zuivel en diabetes? Waarom wél koolhydraten en juist minder vetten? Hoe begin je, wat eet je wel, wat eet je niet?• 2 x zoveel gewichtsverlies als traditionele diabetesdiëten

• Sterke afname visceraal vet

• Grote verhoging van de insulinegevoeligheid

• 78% minder risico op diabetes

ECHT AFVALLEN. MEER ENERGIE. MINDER MEDICATIE!

• Start met het bewezen beste dieet tegen diabetes

• Neem snel de regie over je gezondheid terug

• Voel je beter en zie er beter uit!

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingHET SSD PLAN

Vetarm, koolhydraatarm, vetrijk, Keto, Paleo - als je in verwarring bent over wat een gezond dieet is, ben je niet de enige. Hoe weet je wat je moet eten als er zoveel tegenstrijdige adviezen zijn? Na het succes van hun eerdere boek Het Sit Smart Dieet, bundelen Dr. Kees Hein Woldendorp en Annemarie de Vries-Postma hun krachten opnieuw, om voorgoed een einde te maken aan de verwarrende voedingsdiscussies. Het SSD PLAN vereenvoudigt de enorme hoeveelheid medische wetenschap, gezondheidsonderzoek en voedingsadviezen die vandaag beschikbaar is en onthult de onmiskenbare onderliggende consensus: een onbewerkt plantaardig dieet is het optimale dieet bij overgewicht en diabetes. Gebruikmakend van baanbrekende internationale studies, met voorbeelden uit de Blue Zones waar mensen langer leven dan waar dan ook ter wereld, onthult HET SSD PLAN wat nu wérkelijk bewezen het beste eetpatroon is voor een gezond en lang leven, en worden de veelvoorkomende dieetmythen en verwarrende trends ontkracht.


Voedings- en ervaringsdeskundige Annemarie de Vries-Postma (ook wel bekend als “The Sitting Chef”), en revalidatiearts Dr. Kees Hein Woldendorp zetten voeding en leefstijl dagelijks in als medicijn. In HET SSD PLAN laten ze zien waarom een plantaardig dieet het meest effectief is voor gewichts- en bloedsuikercontrole. Wat zegt de werkelijke wetenschap? Wat is de link tussen vlees en zuivel en diabetes? Waarom wél koolhydraten en juist minder vetten? Hoe begin je, wat eet je wel, wat eet je niet?

• 2 x zoveel gewichtsverlies als traditionele diabetesdiëten
• Sterke afname visceraal vet
• Grote verhoging van de insulinegevoeligheid
• 78% minder risico op diabetes


ECHT AFVALLEN. MEER ENERGIE. MINDER MEDICATIE!
• Start met het bewezen beste dieet tegen diabetes
• Neem snel de regie over je gezondheid terug
• Voel je beter en zie er beter uit!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.