Hels

een zinderende zomer thriller

Marcella Kleine; Marjolein van der Gaag

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Hels

paperback/ gebrocheerd: € 7.50

ISBN: 9789082058642, 254 blz., June 2014 UITVERKOCHT!

Uitgever: Romadevi Stories

beschrijving

Wanneer studentes Jessica en Martine in de zomervakantie in een luxe hotel in Scheveningen gaan werken, kunnen zij niet vermoeden dat hun leven voorgoed zal veranderen. Zon, zee, strand, een bruisend uitgaansleven en aantrekkelijke mannen. Het zijn de perfecte ingrediënten voor een geweldige zomer. Maar dan wordt in de duinen het lichaam van een jonge vrouw gevonden. Ze is vermoord. Haar vriendin is spoorloos verdwenen. De politie tast in het duister. Wat is er gebeurd? Al snel verandert ook voor Jessica en Martine de zorgeloze zomer in een ware nachtmerrie.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Marjolein van der Gaag (1976) is freelance journaliste en thrillerschrijfster. Van haar hand verschenen de titels Gevaarlijk spel, Palm Village en Neerslag. Daarnaast schreef ze samen met schrijfster Marcella Kleine de zinderende zomerthriller HELS en de spannende verhalenbundel Eindbestemming.

Marcella Kleine-de Peuter werkt met mensen die door psychische problemen zijn vastgelopen en delicten hebben gepleegd. Samen met Jorge Chito schreef ze het boek Drie jaar cel en tbs. Daarnaast schreef ze de psychologische thrillers en spannende romans In het verborgene, Binnenwereld, Vilein, Souvenir, Schemergebied, Schijnvertoning en De Voltooiing. Ook publiceerde zij een kort verhaal in de thrillerbundel Zoeter dan wraak.
toelichtingWanneer studentes Jessica en Martine in de zomervakantie in een luxe hotel in Scheveningen gaan werken, kunnen zij niet vermoeden dat hun leven voorgoed zal veranderen. Zon, zee, strand, een bruisend uitgaansleven en aantrekkelijke mannen. Het zijn de perfecte ingrediënten voor een geweldige zomer. Maar dan wordt in de duinen het lichaam van een jonge vrouw gevonden. Ze is vermoord. Haar vriendin is spoorloos verdwenen. De politie tast in het duister. Wat is er gebeurd? Al snel verandert ook voor Jessica en Martine de zorgeloze zomer in een ware nachtmerrie.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.