Australië oostkust highlights 2015

Ellen Abercrombie

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Australië oostkust highlights 2015

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082057621, geïllustreerd, 167 blz., April 2015
Formaat: 21.5 (h) x 13.5 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 267 gram.

Uitgever: Pumbo

beschrijving

Een vakantie naar Australië, wie droomt er niet van. Australië is het grootste land ter wereld en de meeste vakantiegangers die hier voor het eerst naar toe gaan kiezen voor een bezoek aan de oostkust en dat is niet zo vreemd. Hier vind je het wereldberoemde Great Barrier Reef, het oudste tropische regenwoud ter wereld, paradijselijke eilanden en natuurlijk de wereldstad Sydney.

Na negen maal in Australië te zijn geweest, waarvan acht maal aan de oostkust, heb ik veel mensen kunnen helpen met het uitstippelen van hun reis langs de oostkust. Hierop is het idee ontstaan dit reisboek te schrijven over de "Highlights" van de oostkust van Australië en is bij uitstek geschikt voor mensen die zelf hun vakantie willen samenstellen of een kijkje willen nemen wat de oostkust allemaal voor moois te bieden heeft.

Naast het aanbod van excursies met "links" naar websites vind je ook een aantal "self drives" waardoor je veel geld kunt besparen, informatie over interne vliegmaatschappijen, hoe je gratis een visum aan kunt vragen, waar je kortingscouponnen kunt vinden, een bus waarmee je gratis door het centrum van Sydney rijdt, leuke achtergrondinformatie, accommodatie en foto's om alvast te genieten.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.