De factor mens in projecten, programma’s en portfolio’s

René Hombergen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De factor mens in projecten, programma’s en portfolio’s

paperback/ gebrocheerd: € 29.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082030860, 196 blz., January 2017
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 393 gram.

Uitgever: Elix Uitgevers

beschrijving

De factor mens in projecten, programma's en portfolio's

Wat biedt dit boek u?
Projecten worden door mensen gemaakt. Hoe is die mens af te beelden? Een mens in een project is een bron, een bestemming en een bestuurder.
Hij levert vreugdevol zijn handen, hart en hersenen. Wil van waarde zijn voor mensen in de omgeving. En is niet alleen oorsprong en doel, maar weet zichzelf ook bij te sturen.
Medewerkers in projecten betonen zichzelf en elkaar hun leiderschapskwaliteiten. Projectteams vinden makkelijker dan lijnafdelingen een volledige inzet en wederkerige toewijding zoals in onze sportteams en gezinnen.

In dit boek ziet u hoe liefde in projecten werkt door onderling leiderschapsgedrag. Het leidt tot vreugdevolle projecten voor een waardevolle wereld.

Wie schreef dit voor u?
René Hombergen werkt als coach en trainer voor projectteams, voor hun leiders en voor alle leiders onderling als dynamische teamleden. Zijn uitgangspunt? Teams zijn zelftranscendent en hebben aan controle door liefde voldoende... Een natuurlijke energie van spelende kinderen mag voorop staan. Een vanzelfsprekende zorg van hun ouders evenzeer.
Elke methode of interventie die teamsamenwerking creëert, komt te laat...?

Hoe gaan we om met onze spontane nieuwsgierigheid elkaar te ontmoeten? Hoe blijven we onze oorspronkelijke energie en denk- en doekracht in projecten stoppen...

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.