Wat wordt projectsucces?

zo creeer je dat - een definitie en het onmogelijke mogelijk maken

René Hombergen

paperback/ gebrocheerd: € 29.95: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789082030846, 226 blz., September 2014
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 437 gram.

Uitgever: Elix Uitgevers

serienaam/reeks: Vernieuwing managen

beschrijving

Wat wordt projectsucces?

Zo creëer je dat
Een definitie en het onmogelijke mogelijk maken

Vele projecten falen. En verschillende mislukte projecten worden alsnog een doorslaand succes. Hoe kan dat? De scheve toren van Pisa trekt miljoenen bezoekers... Een geslaagde mislukking.

Dit boek toont u hoe u een stabiele brug bouwt van staal en van vertrouwen. Een succesvol project maakt het onmogelijke mogelijk. Het vereist zowel een continue gerichtheid op de verwachte bijdrage in de toekomst als het daadwerkelijk uitbouwen van onderhanden deelresultaten. Een project concretiseert een visie door reëel dingen te maken en tegelijk te vertrouwen op de sprong van de vooraf onbekende vernieuwing. Mozes schiep, waar brug en tunnel ontbraken, een rechte weg door de zee. Lees hoe rekenen (aan een projectie) en geloof (in die projectie) hand in hand gaan. Creëer succesvol uw nieuwe diensten.

René Hombergen schreef meerdere boeken over het vakgebied project-, programma- en portfolio-management; zijn aanpak werd gewaardeerd met "meer dan uitstekend handvat voor opdrachtgevers en projectleiders" (Management & Literatuur). In dit boek combineert hij een gedegen analyse van de fenomenen project en projectsucces met een vertrouwenwekkende houding die samengaat met zelftranscendente teams en controle door liefde.

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: