Wat wordt projectsucces?

zo creeer je dat - een definitie en het onmogelijke mogelijk maken

René Hombergen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Wat wordt projectsucces?

paperback/ gebrocheerd: € 29.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082030846, 226 blz., September 2014
Formaat: 24.0 (h) x 16.8 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 494 gram.

Uitgever: Elix Uitgevers

serienaam/reeks: Vernieuwing managen

beschrijving

Wat wordt projectsucces?

Zo creëer je dat
Een definitie en het onmogelijke mogelijk maken

Vele projecten falen. En verschillende mislukte projecten worden alsnog een doorslaand succes. Hoe kan dat? De scheve toren van Pisa trekt miljoenen bezoekers… Een geslaagde mislukking.

Dit boek toont u hoe u een stabiele brug bouwt van staal en van vertrouwen. Een succesvol project maakt het onmogelijke mogelijk. Het vereist zowel een continue gerichtheid op de verwachte bijdrage in de toekomst als het daadwerkelijk uitbouwen van onderhanden deelresultaten. Een project concretiseert een visie door reëel dingen te maken en tegelijk te vertrouwen op de sprong van de vooraf onbekende vernieuwing. Mozes schiep, waar brug en tunnel ontbraken, een rechte weg door de zee. Lees hoe rekenen (aan een projectie) en geloof (in die projectie) hand in hand gaan. Creëer succesvol uw nieuwe diensten.

Dankzij en ondanks al onze lukkende en mislukkende projecten voorkomen wij niet dat een witte neushoorn uitsterft... Zonder ons geschiedt het duizend jaar later? Voor onze voortdurende illusies van verbetering en betekenisgeving zijn en blijven onze vernieuwingen ons hoogste geloof...? We starten weer met passie en plezier een team vol collegiaal leiderschapsgedrag, inspiratie en motivatie... Alleen liefde daagt en draagt dit bestaan uit? (Uit: “boek. – ’n Blog” - Digo, 2021)

René Hombergen schreef meerdere boeken over het vakgebied project-, programma- en portfolio-management; zijn aanpak werd gewaardeerd met “meer dan uitstekend handvat voor opdrachtgevers en projectleiders” (Management & Literatuur). In dit boek combineert hij een gedegen analyse van de fenomenen project en projectsucces met een vertrouwenwekkende houding van zelftranscendente teams en controle door liefde.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.