Vastgoed Taxatiewijzer 2013

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Vastgoed Taxatiewijzer 2013

paperback/ gebrocheerd: € 121.90: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082028300, geïllustreerd, July 2013
Formaat: 21.1 (h) x 10.6 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 352 gram.

Uitgever: Vastgoed Adviseurs Online B.V.

beschrijving

Vastgoed Taxatiewijzer 2013

De nieuwe 'Vastgoed Taxatiewijzer' bevat alle gegevens die nodig zijn om de exploitatielasten van beleggingsvastgoed te kunnen inschatten. Dit handige boekje, dat in uw binnenzak past, is gebaseerd op een eenvoudige, maar transparante en betrouwbare methode. Op basis van de categorie en het type gebouw kunt u de exploitatiekosten, gesplitst naar bouwkundig en installaties, direct bepalen.

Er worden zeven categorieën gebouwen onderscheiden met in totaal 137 gebouwtypen. Elk type wordt met een kleurenfoto en een beknopte omschrijving aangeduid. Hierdoor is het type gebouw snel terug te vinden. De kengetallen uit de Vastgoed Taxatiewijzer zijn ontleend aan het gedetailleerd systeem voor planmatig onderhoud van Koëter Vastgoed Adviseurs BV en FGH Bank.

Naast de kengetallen voor te verwachten onderhoudskosten geeft Vastgoed Taxatiewijzer een overzicht van overige exploitatielasten zoals OZB -tarieven, rioollasten, verzekeringspremies, beheerkosten en kosten koper-percentages. Ook geeft deze uitgave uitgebreide informatie over herbouwwaarden, waardoor u de herbouwkosten nauwkeurig kunt bepalen. Dit boekje zal, door de aard van de informatie en zijn handzame vorm, goede diensten bewijzen aan met name makelaars en taxateurs, beleggers, eigenaren en financiers in de vastgoedsector.

De Vastgoed Taxatiewijzer is een officieel toegestaan studieboek voor de SVMNIVO Praktijktoets Bedrijfsmatig Vastgoed.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.