Gesloten gezelschap

Henri Patrik

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Gesloten gezelschap

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082017298, 390 blz., December 2018
Formaat: 23.5 (h) x 15.5 (b) x 3.5 (d) cm. Gewicht: 660 gram.

Uitgever: Falcon Boeken

beschrijving

Als Jason Boon een laatste opdracht in Bosnië aanvaardt, beseft hij niet dat zijn leven in een hel zal veranderen. Hij komt terecht in een wereld waar verraad en corruptie hoogtij vieren terwijl waarheid en eergevoel gevaarlijke deugden zijn. Hij houdt van nieuwe uitdagingen, maar als hij reageert op het hulpgeroep van Nina en haar vervolgens uit de handen van mensenhandelaars redt, begint meteen een ongelijke strijd tegen internationale huichelaars die zijn sleutelpositie willen veroveren. Hoge EU-ambtenaren lijken hem opeens gevaarlijker dan de mensenhandelaars met wie hij de strijd aanging. De waarheid die de naïeve burgers in de media ontdekken, strookt zelden met de werkelijkheid. Maar iedereen zwijgt uit winstbejag of uit angst. Omerta. Jason Boon en zijn nieuwe vriendin worden om beurten bedreigd. Niemand wil nog naar hem luisteren, ook al weten ze wat er gespeeld wordt. Zijn zaak lijkt op voorhand verloren. Tot hij de methoden van zijn tegenstanders eigen maakt om hen te bestrijden en zijn eer te herstellen.

Een verhaal geïnpireerd door de lotgevallen van een Belgische kapitein die in 2002 als IT-expert bij EUPM het slachtoffer werd van een complot opgesteld door een deputy-commisionner en vier Britse onderdanen

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Henri Patrik heeft bijna vier jaar in de Balkan gediend: als verbindingsofficier in Bosniê en in Albanië tijdens de Kosovo-oorlog. Anderhalf jaar diende hij ook bij de EU als waarnemer en zes maanden bij de EU Politie Missie. Van deze ervaring maakt hij handig gebruik bij het schrijven van zijn thrillers en waargebeurde verhalen over het leven van de hulpverleners Hij woont in de Ardennen.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.