Droom... en het wordt echt

Sammie Sebassio

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Droom... en het wordt echt

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082016703, geïllustreerd, 336 blz., March 2013
Formaat: 21.9 (h) x 15.0 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 580 gram.

Uitgever: Sebassio Entertainment

redactie: Caroline Hamerslag

trefwoorden: ad(h)d bang gepest gevoelig hoogbegaafd onzeker

beschrijving

Coaching boek voor kinderen vanaf 9 jaar

Onzeker - angstig - gepest - AD(H)D - hoogsensitief - hoogbegaafd - verdrietig - overprikkeld - ondernemend - leergierig

In het boek Droom... en het wordt echt leert zakengirafje en kindercoach Sammie Sebassio, kinderen in hun eigen kracht te geloven en gelukkig te worden. Zo helpt hij hen anders te denken, van zichzelf te houden, rust in hun hoofd te vinden, verdriet en tegenslagen anders te bekijken, hun dromen waar te maken en van angsten af te komen. Ook kunnen kinderen een uitgebreid actieplan tegen pesten vinden en tips hoe ze vrienden kunnen maken.

Maar Sammie legt ook uit hoe ze een duurzaam bedrijfje beginnen, hoe ze erachter komen wat hun talent is... en nog véél meer.


Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Sammie Sebassio is zakengirafje, kindercoach, auteur en docent. Zijn leven wordt beschreven in het boek Het succesvolle zakengirafje. Sammie leert kinderen in hun eigen kracht te geloven, zich goed te voelen, anders te denken en hun dromen waar te maken.
Sammies boeken zijn voor kinderen vanaf 9 jaar, maar ook voor volwassenen die op zoek zijn naar een toegankelijk geschreven coachingsboek voor zichzelf.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.