Machtswellust

thriller met sneltreinvaart

Aad Peekel

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Machtswellust

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082010220, 319 blz., December 2012
Formaat: 21.1 (h) x 14.5 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 466 gram.

Uitgever: Pumbo.nl

beschrijving

Carly van Amerongen is een vrouw van midden veertig. Haar man Bert heeft een bedrijf in groente en fruit en wordt door een van zijn Marokkaanse leveranciers gechanteerd omdat hij door de economische crisis niet meer aan zijn betalingsverplichtingen kan voldoen.

Om van hun chanteurs af te komen, stemt ze in met een afspraak om de kwestie te bespreken.
De man waarmee ze heeft afgesproken, dwingt haar seks met hem te hebben, waarna Bert van zijn schuld af is. Een en ander pakt echter anders uit en tijdens een autorit naar vrienden in Oost-Nederland raken Carly en Bert betrokken bij een ernstig verkeersongeval.

Drie maanden later worden hun kinderen, Gino en Cynthia, door dezelfde criminelen benaderd. Cynthia die ernstig ziek is en alleen haar leven kan redden als ze wordt behandeld door een specialist in Zwitserland, wordt gekidnapt om Gino te dwingen het geld te betalen dat zijn vader hen nog schuldig was. Nadat Cynthia is bevrijd door Gino en een paar helpers, die hij onlangs door een toevallige samenloop van omstandigheden heeft ontmoet, wordt het Gino duidelijk dat zijn ouders zijn vermoord. Gino zint op wraak en er ontspint zich een kat-en-muis spel waarbij Gino zich heeft voorgenomen om pas te rusten als de moord op zijn ouders en de gijzeling van zijn ernstig zieke zus zijn gewroken.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.