Succes in je les

Leonie Verweij; Elise Luiten

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Succes in je les

kaartspellen: € 12.95

ISBN: 9789082004533, geïllustreerd, January 2015
Formaat: 9.0 (h) x 5.9 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 81 gram.

Uitgever: Docenttalent

illustrator: Suus van den Akker

beschrijving

Dit kaartspel is geschreven voor leerkrachten die van elke les een feest willen maken. Het kaartspel biedt meer dan 50 'succes' spellen. Deze sluiten aan op de zes leergebieden: rekenen, taal, wereldoriëntatie, kunst, bewegen en Engels.
Het is altijd weer een uitdaging om je lessen afwisselend en origineel te maken. Spelenderwijs leren kinderen het makkelijkst en het meest. Aan leerkrachten dus de schone taak om dit te realiseren!
Met de spelvormen uit 'Succes in je les' kan iedere leerkracht zijn lessen een speelse draai geven. Door de handige indeling in leergebieden heb je snel het meest geschikte spel gevonden. Uiteraard kun je de kaarten ook buiten de les om gebruiken, als je even vijf minuten 'over' hebt bijvoorbeeld! Alle spelvormen zijn in de dagelijkse onderwijspraktijk getest.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Wij zijn Elise en Leonie, ervaren leerkrachten in het basisonderwijs en initiatiefnemers van Onderwijsadviesbureau Docenttalent.
Samen met negen andere adviseurs zetten wij ons in voor verdere ontwikkeling van talent in het onderwijs. Dit doen wij door het aanbieden van training, coaching en leermiddelen. Onze diensten en producten kenmerken zich door een zeer praktische insteek. Hierdoor zijn alle tips en adviezen die wij geven direct toepasbaar.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.