Verras je klas

met meer dan 50 spelvormen

Leonie Verweij; Elise Luiten

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Verras je klas

kaartspellen: € 12.95

ISBN: 9789082004502, geïllustreerd, January 2013
Formaat: 9.3 (h) x 6.0 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 82 gram.

Uitgever: Docenttalent

illustrator: Suus van den Akker

beschrijving

Een schooldag vergt veel inspanning, zowel van de leerkracht als van de leerlingen. Plezier, afwisseling en ontspanning zijn hierdoor onmisbaar. Om dit te realiseren heeft Docenttalent een uniek (kaart)spel ontwikkeld: Verras je klas.
Het kaartspel bevat meer dan 50 verrassende spelvormen die direct uitvoerbaar zijn en aansluiten op alle leeftijdsgroepen. Alle spellen zijn in de onderwijspraktijk getest en gegarandeerd een groot plezier voor alle leerlingen.
Om het extra overzichtelijk te maken, hebben we de kaartspellen in vijf categorieën ingedeeld: spel, sfeer, bewegen, concentratie en samenwerken.
Op deze manier is heel gemakkelijk voor iedere gelegenheid een passende spelvorm te vinden.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Wij zijn Elise en Leonie, ervaren leerkrachten in het basisonderwijs en initiatiefnemers van Onderwijsadviesbureau Docenttalent.
Samen met negen andere adviseurs zetten wij ons in voor verdere ontwikkeling van talent in het onderwijs. Dit doen wij door het aanbieden van training, coaching en leermiddelen. Onze diensten en producten kenmerken zich door een zeer praktische insteek. Hierdoor zijn alle tips en adviezen die wij geven direct toepasbaar.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.