Met verstand gezond

Waarom wist ik dit niet?

Ineke Haisma

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Met verstand gezond

paperback/ gebrocheerd: € 29.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081998000, geïllustreerd, March 2013
Formaat: 23.0 (h) x 22.9 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 710 gram.

Uitgever: Pumbo.nl B.V.

illustrator: Carina Dam; Alfred Oosterman

beschrijving

70% van alle gezondheidsklachten is voeding gerelateerd en dus is voeding de oorzaak van bijna alle gezondheidsklachten die ons vroeg of laat treffen. De ziekenhuizen liggen daardoor vol en de gezondheidszorg wordt onbetaalbaar.
Waarom weten we er dan zo weinig van af? Klachten als vermoeidheid, hoofdpijn, overgewicht en geen energie hebben, zijn signalen dat er iets niet goed gaat in uw lichaam. Ze vertellen u dat u van binnen 'te zuur' bent, dat hormonen uit balans zijn en dat verteringsprocessen niet goed werken.

Zowel bij mensen met gezondheidsklachten als bij mensen die gezond oud willen worden, zou het lichaam eerst gerepareerd moeten worden. Daarmee voorkom je de gezondheidsproblemen die in dit boek als 'de 13 grootste ongelukken' worden beschreven.

We hebben te weinig verstand van ons lichaam en van wat juiste en verkeerde voeding met ons doet. We zijn besmet en verslaafd geraakt aan verkeerde suikers en bewerkte voeding die er voor zorgen dat ons lichaam in de war raakt.

We zitten met z'n allen midden in een gezondheidscrisis en daar moeten we met z'n allen ook weer uit. Na het lezen van dit boek kunt u daar zelf wat aan doen. U kunt het heft in handen nemen en dan niet alleen voor uzelf, maar ook voor de mensen om u heen.

'Met Verstand Gezond' helpt u daarbij.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.