Crowd management en evacueren

gedrag; organisatie; wettelijk kader

G. van Duykeren

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Crowd management en evacueren

gebonden: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081994132, geïllustreerd, April 2014
Formaat: 23.9 (h) x 19.0 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 766 gram.

Uitgever: Straight International Security B.Vhodn

beschrijving

Binnen de reeks boeken uitgegeven door de TSC Academy, presenteert The Security Company (TSC) een nieuwe uitgave: Crowd Management & Evacueren. In het ruim 200 pagina's tellende boek, geschreven door Gerard van Duykeren, wordt u alles bijgebracht over evacueren.
TSC verbindt evacuatie echter met woorden als 'veilig', 'gezond', 'dankbaarheid' en 'weer bij elkaar'. Want dat is het resultaat van een goed uitgevoerde evacuatie. Daarnaast, wie het aspect evacuatie tijdens de voorbereidingen, het plannen van het evenement, serieus neemt, is beter voorbereid en denkt beter na over een logistiek goede toegankelijkheid. De bezoeker vertrouwt immers vaak volledig op de organisatie.
Wij laten u dan ook graag kennis maken met het eerste boek, geheel geweid aan het onderwerp 'evacueren bij publieksevenementen'. Het biedt een praktische leidraad om bekend te worden met alle disciplines rondom evacueren, maar het is ook een zeer bruikbare tool om tot een ontruimingsplan te komen. In drie delen wordt 'evacueren' belicht. Achtereenvolgens wordt de menselijke kant, de praktische kant en de wet- en regelgeving behandeld.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.