Familieklets!

vrolijk spel voor kinderen en ouders

Michal Janssen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Familieklets!

€ 16.95

ISBN: 9789081989367, geïllustreerd, October 2013
Formaat: 15.7 (h) x 12.1 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 202 gram.

Uitgever: Gezinnig

illustrator: Esther van den Berg

beschrijving

Familieklets!
Vrolijk spel voor kinderen en ouders

Mag ik van jou uit de categorie smoesjes... 'Maar van papa mag het wel!' En mag ik van jou van huisdieren... 'De cavia's vragen wanneer de schoonmaker langskomt.' Familieklets!, het eerste spel in de kletsserie van Gezinnig, laat kinderen en ouders met elkaar lachen en kletsen over herkenbare gezinsissues. Beantwoord vragen, voer grappige opdrachten uit, verzin maffe verhalen of speel een potje kletskwartet.

Van opruimkabouters tot 'Dat lust ik niet!'
Familieklets! is een vrolijk spel over huisdieren, eten, ruzie, smoesjes, afspraken, schermpjes, relaxen, complimentjes, bedtijd en ander gezinsgedoe. Waar ruim jij beter op: thuis of op school/je werk? Wat is de beste manier om een ruzie weer goed te maken? Verzin een deftig scheldwoord. Schrijf een briefje met de tekst 'Help! Wie ruimt mij op?' en leg het ergens neer. Familieklets! is leuk en waardevol voor kinderen (6+) en ouders, het is ook geschikt voor eenoudergezinnen of samengestelde gezinnen.

Een spel, vier varianten
Je kunt Familieklets! op vier manieren spelen. Om te kletsen (beantwoord de vraag op de kaart), om te doen (voer de opdracht uit), verzin een verhaal (met de uitspraak op de kaart) of speel een potje kletskwartet. Verzamel de vier uitspraken per categorie, maar voordat je de kaart krijgt moet je een vraag beantwoorden of een opdracht uitvoeren.

Over Gezinnig
Het Nederlandse merk Gezinnig staat voor gemak en plezier in 't gezinsleven. De collectie bestaat uit kletsboeken, gezinsplanners en papierwaar. Familieklets! is geschreven door Michal Janssen, freelance educatief schrijfster van lesmethodes voor het basisonderwijs. De illustraties zijn van Esther van den Berg. Familieklets! is het eerste spel in de succesvolle kletsserie van Gezinnig. Eerder verschenen Kletsboek! (6+), Tienerklets! (12+), Vakantieklets! (6+) en Slaapklets! (4+).

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaatFamilieklets! Is net verschenen maar heeft al publicaties in het tijdschrift JM ouders, publicaties op stapel in tijdschriften Flow, Eva. LOF en meer.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.