Denkdobbelen

Fabien van der Ham

 
 

€ 21.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081971751, geïllustreerd, April 2016
Formaat: 26.4 (h) x 26.4 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 785 gram.

Uitgever: filosofiejuf.nl

illustrator: Matty de Vries

trefwoorden: creativiteit filosoferen sinterklaasspel taalontwikkeling

beschrijving

Zonder taal kun je niet denken. De taalontwikkeling van kinderen is dus heel belangrijk. Taal ontwikkel je niet alleen door grammatica- en spellinglessen, taal moet ook in zijn geheel voorbij komen.Dat kan door te Denkdobbelen. Met dit spel heb je in één klap meer dan twintig taalspellen die ook nog eens de creativiteit prikkelen. Dit kan in kleine groepjes, maar ook klassikaal.Door te Denkdobbelen oefenen kinderen op verschillende manieren met taal, worden ze beter in creatief schrijven en heb je verrassend veel gespreksstof om met ze van gedachten te wisselen of te filosoferen.- Vanaf vier jaar

- Voor thuis, in de klas of op de bso

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Fabien van der Ham is kinderboekenschrijfster, gastdocent, educatief ontwerper en trainer filosoferen en creatief denken met kinderen.

Ze schreef tien kinderboeken voor verschillende uitgevers en diverse verhalen, artikelen, columns, lesideeën en gedichten die in bundels en tijdschriften verschenen.

Daarnaast ontwikkelde ze materialen om te filosoferen met kinderen en publiceerde deze met haar eigen uitgeverij zoals de Praatprikkels waarvoor ze in 2012 de Berrie Heesen prijs ontving. Veel van haar producten kun je ook gebruiken om creatief te denken en fantaseren. Zoals het spel Denkdobbelen.
toelichtingDenkdobbelen is ook te gebruiken als Sinterklaasspel. Je kunt er de gekste uitpakopdrachten mee maken. zie www.denkdobbelen.nl/sinterklaas
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.