Dappere Dirk durft

spellen en theorie voor de enthousiaste bridger

Marcel Winkel

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Dappere Dirk durft

paperback/ gebrocheerd: € 9.95

ISBN: 9789081954204, geïllustreerd, 177 blz., November 2012
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 467 gram.

Uitgever: NBB Services B.V.

redactie: Carolien Klarenbeek

beschrijving

Bridge is een foutenfestival. Zij die er het minst maken, staan op het podium'. Dappere Dirk neemt je mee op weg naar dat podium.
Dappere Dirk Durft. Spellen en theorie voor de enthousiaste bridger is een luchtig en zeer toegankelijk geschreven bridgeboek waarin auteur en topbridger Marcel Winkel humor en serieus bridge samen laat gaan. Vele interessante spellen passeren de revue waarin zowel de praktijk als de theorie besproken wordt. Dappere Dirk Durft staat boordevol tips en handigheden, waarmee u als bridger het aantal positieve scores zult vergroten. Dappere Dirk Durft is een uitdaging voor spelers die het predicaat beginner ontgroeid zijn.
Max Rebattu (Columnist De Telegraaf): `Wat Dappere Dirk Durft is niet alleen erg leuk om te lezen maar helpt de ambitieuze clubbridger om hogerop te komen'
Jamilla Spangenberg (zilveren medaillist WK Girls):``Wat een heerlijk boek! Het staat vol leuke spellen en tips, maar het meest geniet ik van de intermezzo's. Tijdens het lezen ervan worden niet alleen je hersens maar ook je lachspieren aan het werk gezet'.
Ton Bakkeren (trainer/coach Open Team): `Leuke verhalen, prettig geschreven met ook nog leerzame tips tussendoor'.
Joris van Lankveld: (wereldkampioen juniorenbridge):`De combinatie van humor en goede analyse maakt dit boek een genot om te lezen. Marcel heeft door dat plezier in bridge de garantie is om zoveel mogelijk uit je spel te halen'.
Wubbo de Boer (oud-wereldkampioen en juniorencoach): Marcel is er weer in geslaagd een interessant stuk lectuur te presenteren. Hij doet dit op de manier zoals we dat van hem kennen: in duidelijke taal en met veel humor. Kortom een aanrader'.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.