Onderwaterleven in de Middellandse zee

Royan van Velse; Rolf Brummel

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Onderwaterleven in de Middellandse zee

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081947206, geïllustreerd, 192 blz., June 2012
Formaat: 24.1 (h) x 20.0 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 634 gram.

Uitgever: Ecritures

illustrator: Martin Jansen

beschrijving

Met dit boek willen de schrijvers u uitnodigen om kennis te maken met een indrukwekkende samenleving die voor velen verborgen blijft onder het oppervlak van de "Grote Blauwe", of zoals we haar allemaal kennen, de Middellandse Zee.

Door de verbondenheid vanuit zijn vroege jeugd met deze fascinerende onderwaterwereld en zijn jarenlange ervaring als snorkelaar en duiker wil Royan u laten ervaren hoe het is om onderdeel te zijn van deze bijzondere biotoop. Samen met zijn buddy Rolf geeft hij een beschrijving van levensvormen en hun onderlinge samenhang. De foto's die zij zelf maakten illustreren hun ontmoetingen met de bewoners aan en onder water, van vlak onder de zeespiegel tot op grotere diepten.

Zonder de pretentie te hebben een wetenschappelijk naslagwerk te maken maar eerder een optekening van hun vele bezoeken aan dit prachtige water, leiden Royan en Rolf u op respectvolle wijze langs vele inwoners van deze bijzondere wereldzee. Hierbij wordt begonnen met bewoners aan of vlakbij de oppervlakte om vervolgens steeds dieper af te dalen. Het boek wordt hierdoor interessant voor volwassenen, kinderen, zwemmers, snorkelaars en duikers.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.