Deugdenyoga

Patty Jongemaets

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Deugdenyoga

paperback/ gebrocheerd: € 32.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081946353, geïllustreerd, 320 blz., November 2013
Formaat: 24.8 (h) x 19.8 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 1022 gram.

Uitgever: ACT on Virtues

redactie: Emmy Meijer; Annelies Wiersma

bewerkt door: Suzanne Groenstege

illustrator: Annet Eveleens

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

In dit tweede Deugdenyoga-boek van Patty Jongemaets vind je opnieuw volledige Deugdenyoga-lessen met uitgebalanceerde oefeningen om evenwicht te brengen tussen lichaam en geest. Door tijdens ademhaling- en yogaoefeningen bewust aandacht te schenken aan deugden zoals eenvoud, concentratie en kracht leer je deze eigenschappen steeds beter toe te passen in je dagelijkse leven.
Deugdenyoga is letterlijk en figuurlijk een gids voor een waardevol leven. In 2009 ontdekte Patty Jongemaets de 'Reflectiekaarten; 100 deugden om je te inspireren' van Linda Kavelin-Popov. Daarna is Deugdenyoga geboren, waar inmiddels een officiële beroepsopleiding voor bestaat.

Reacties op Deugdenyoga deel I:

'Een verrijking voor yogaland!'
Yogamagazine

'Deugdenyoga is een lijvig kleurrijk boek waar het plezier vanaf spat.'
Tijdschrift voor Yoga

'Dankzij Deugdenyoga haal ik het beste uit mezelf naar boven.'
Cursist Docentenopleiding Deugdenyoga

Patty Jongemaets heeft in 2011 Deugdenyoga in de wereld gezet. Dit is haar tweede Deugdenyoga-boek. In haar lessen en boeken staan de door Linda Kavelin-Popov beschreven deugden centraal, zoals concentratie, eenvoud, tact en toewijding. Patty stimuleert je deze en andere deugden te versterken. Zodat je zelfvertrouwen en veerkracht ontwikkelt, minder stress ervaart en meer in harmonie komt met jezelf en je omgeving. Patty heeft in Amsterdam Yogacentrum Dolfijn Wellness. Alles wat Patty doet komt recht uit haar hart. De lessen die ze geeft komen daardoor ook echt binnen. Ze startte in Amsterdam de Kinderyoga-opleiding voor docenten. In het Vondelpark van Amsterdam organiseert ze jaarlijks de gratis kinderyoga-dag voor kinderen en tieners.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaatTwee handgemaakte hartjes krijg je cadeau bij Patty Jongemaets' tweede boek over Deugdenyoga. Je krijgt meteen het gevoel dat dit niet zomaar een yogaboek is, en dat gevoel wordt bevestigd wanneer de deugden tot leven komen in de beschreven persoonlijke ervaringen en de tips voor een gezond leven, massage en ademhaling. De yogaseries en meditaties helpen je om deugden zoals concentratie. creativiteit en toewijding in jezelf te manifesteren. Mooie foto's illustreren de oefeningen, die worden afgesloten met krachtige affirmaties. Een pareltje voor zowel docenten als cursisten.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Deugdenyoga

paperback/ gebrocheerd: € 32.50
Deugdenyoga is een persoonlijk en inspirerend boek voor wie yoga beoefent en voor wie yogales geeft. Het is opgebouwd rond twaalf deugden, ...

Meer boekennieuws op Facebook.