Eenheidsbewustzijn

Lichtwerk voor Moeder Aarde

Cathelijne Filippo

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Eenheidsbewustzijn

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081936491, December 2019
Formaat: 21.0 (h) x 14.7 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 521 gram.

Uitgever: Angel Light Heart Press

beschrijving

Eenheidsbewustzijn
Lichtwerk voor Moeder Aarde

Juist door de diepe connectie met de heiligheid van de Aarde, kun je meer van je Zielelicht verankeren in jezelf. Daarmee verhoog je je trilling, wat weer bijdraagt aan een hogere trilling op Aarde.
- De Council of One

Wil jij je verbinden met je eigen Ziel en met de Bron van Al Wat Is? Wil je werkelijk in contact staan met het leven? Wil je jouw contact met Moeder Aarde herstellen of verstevigen? De Aarde heeft liefdevolle mensen en gemeenschappen nodig die samen nieuwe Lichtcodes naar de Aarde dragen en de transformatie maken van 3D- naar 5D-bewustzijn; van angst naar onvoorwaardelijke liefde en van afgescheidenheid naar Eenheidsbewustzijn.

Dit boek staat boordevol persoonlijke verhalen, channelingen, informatie en oefeningen om je daarbij te helpen. Het herinnert je aan de wijsheid van Moeder Aarde en die van jouw Ziel. Leer om je eigen Licht op Aarde te verankeren en ten diepste te gaan beseffen dat je deel uitmaakt van een groter geheel. Dit boek is geschreven met de hulp van de Council of One, maar ook de Lemurische Meester Adama en aartsengel Michaël.

• Ga mee op reis naar de vortexen van Sedona, de sequoia’s en dolfijnen in Californië, maar ook naar Avebury en andere krachtplekken in Groot-Brittannië en Amerika.
• Reis met een Sjamanistische gids langs het medicijnwiel.
• Maak kennis met de Council of One en hun boodschappen van Eenheid.
• Leer manifesteren met de dolfijnen vanuit de Droomtijd.
• Werk met de zeven Codes van Eenheid om je eigen weg terug naar Eenheid te ondersteunen.
• Creëer een heilige plek voor en schep een nieuwe band met Moeder Aarde.
• Ga aan de slag met 5D-Lichtwerk op krachtplekken en dicht bij huis
• Draag zo jouw steentje bij aan de Nieuwe Aarde.

www.angellightheart.nl | www.angelsco.nl

Cathelijne Filippo is schrijfster van het Drakenorakel (2012) de Engelenlicht kaartjes (2014), Engelen op je Pad (2015), Leef vanuit je Ziel, met de elfen, draken, eenhoorns en andere lichtwezens (2017), Lemurisch Lichtwerk (2018), co-auteur van Engelen Doeboek (2015) en het boek 365 Days of Angel Prayers (2017). Cathelijne is Lichtwerker, spiritueel leraar, coach, healer en kunstenares. Haar werk heeft als doel je te helpen vanuit je Ware Zelf te leven.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.