Julia Jonkers

Jong, single en zwanger

Kim Bonefaas

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Julia Jonkers

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 9789081935265, 294 blz., April 2020 UITVERKOCHT!

Uitgever: ISJB Uitgevers

beschrijving

Als de jonge studente Julia ongepland zwanger blijkt te zijn, staat haar wereld op z’n kop. Want in haar drukke en onbezorgde leventje van afstuderen, werken en uitgaan is totaal geen plaats voor een baby. Tot overmaat van ramp wil Arthur, de biologische vader, niets van de baby weten. Toch besluit Julia om de baby te houden. Vervolgens maakt ze – tegen wil en dank – kennis met de wondere wereld van zwangerschapskwaaltjes, positiekleding en kinderwagens. En terwijl Arthur haar keihard laat vallen, kan ze terugvallen op de onvoorwaardelijke vriendschap van haar vriendinnen Nora, Hella en Marleen.

Kim Bonefaas (1985) belandde op haar 23e in dezelfde situatie als Julia: studerend, single en zwanger. Ze beviel van een kerngezonde dochter. Haar semi-autobiografische romandebuut ‘Julia Jonkers’ is een eerbetoon aan alle alleenstaande moeders én hun kinderen.

"Naast een heerlijke schrijfstijl, humor en veel herkenning valt op hoe eerlijk dit verhaal is. Niets wordt verbloemd of mooier gemaakt."

"Onvergetelijk mooi en BAM, recht je hart binnen."

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.