Een uitgestoken hand

Gertjan van der Kraan

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Een uitgestoken hand

paperback/ gebrocheerd: € 9.95

ISBN: 9789081935241, February 2019
Formaat: 21.1 (h) x 14.8 (b) x 0.5 (d) cm. Gewicht: 175 gram.

Uitgever: ISJB Uitgevers

beschrijving

In ieders leven zijn er situaties waarin men behoefte heeft aan een uitgestoken hand, bijvoorbeeld bij ziekte, rouw en eenzaamheid. Dan is het fijn als andere mensen medeleven of troost bieden. En als we de steun van mensen moeten missen of als we het moeilijk vinden om nog op mensen te vertrouwen, is er altijd de in liefde uitgestoken hand van God.

‘Een uitgestoken hand’ is een verzameling gedichten over aandacht, medeleven en troost – zowel van mensen als van God. Veel gedichten uit deze bundel zijn bedoeld om te bemoedigen; gebruik ze daarom gerust ter bemoediging van iemand die ziek, verdrietig en/of eenzaam is. Daarnaast roept deze gedichtenbundel op tot aandacht voor de ander.

Gertjan van der Kraan (1953) is dichter, schrijver en kunstschilder. Voor Gertjan is dichten een onmisbaar onderdeel van zijn dagelijks leven. Zijn belevenissen, emoties en gedachten verwoordt hij in gedichten, waarvan hij er in de afgelopen jaren al meer dan duizend schreef. ‘Een uitgestoken hand’ is zijn vijfde boek.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.