The Cutting Edge

the Martial Art of Business

Bjørn Aris

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
The Cutting Edge

gebonden: € 21.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081927741, 120 blz., February 2019
Formaat: 21.3 (h) x 16.3 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 315 gram.

Uitgever: Sakura Foundation

trefwoorden: japan samoerai succes toyota leiderschap

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Aan de hand van oosterse filosofieën en gevechtskunsten biedt dit boek een aantal basisregels voor succes op het werk. Kern is een juiste balans tussen rationaliteit en intuïtie. Begrippen als efficiëntie, overzicht, pro-activiteit, ademhaling, het hier-en-nu, rust, loslaten van wat hindert en zuiver waarnemen liggen ten grondslag aan de klassieke oosterse gevechtskunsten, maar zijn ook direct toepasbaar in het moderne (bedrijfs)leven. De basisregels uit dit boek zijn voldoende om vanuit eigen kracht in iedere situatie het juiste antwoord te geven op een wereld in beweging en te functioneren met meer plezier en minder inspanning. Ze leiden tot innerlijke rust en geven overzicht. Succes is dan niet langer inspanning maar ontspanning.

Bjørn Aris bestudeert al meer dan 35 jaar oosterse gevechtskunsten en zen filosofie. Na een 12-jarige carrière als investment banker en succesvol ondernemer, treedt hij sinds 2000 op als trainer en adviseur voor het midden – en hoger kader uit het bedrijfsleven. Door oosterse wijsheid effectief te verbinden met westerse wetenschap heeft hij het Mental Bridging© trainingsprogramma ontworpen wat zorgt voor meer resultaat met minder inspanning, én meer plezier. Wetenschappelijk bekrachtigd door academische onderzoeken in 2007 en 2012, ontving het een innovatieprijs in 2013. Inmiddels hebben meer dan 10.000 deelnemers uit 60 verschillende landen een workshop gevolgd.

www.returnonpeople.nl

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

The cutting edge

paperback/ gebrocheerd: € 19.90
This book offers a number of ground rules for being successful at work, based on Eastern philosophies and martial arts, at the heart of ...

Meer boekennieuws op Facebook.