The cutting edge

the martial art of business

Bjørn Aris

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
The cutting edge

gebonden: € 21.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081927703, geïllustreerd, 115 blz., August 2012 UITVERKOCHT!

Uitgever: Stichting Sakura Foundation

redactie: Willem Vreeswijk

illustrator: Stock

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Aan de hand van Oosterse filosofieën en gevechtskunsten biedt dit boek een aantal basisregels voor succes op het werk. Kern is een juiste balans tussen rationaliteit en intuïtie. Begrippen als efficiëntie, overzicht, proactiviteit, ademhaling, het hier-en-nu, rust, loslaten van wat hindert en zuiver waarnemen liggen ten grondslag aan de klassieke oosterse gevechtskunsten, maar zijn ook direct toepasbaar in het moderne (bedrijfs)leven.

De basisregels uit dit boek zijn voldoende om vanuit eigen kracht in iedere situatie het juiste antwoord te geven op een wereld in beweging en te functioneren met meer plezier en minder (in)spanning. Ze leiden tot innerlijke rust en geven overzicht. Succes is dan niet langer inspanning maar ontspanning.

Business volgens Oosterse gevechtskunsten

Bjorn Aris bestudeert al 25 jaar oosterse gevechtskunsten en zenfilosofie. Als beoefenaar van de Japanse zwaardkunst, het iaido, beweegt hij zich in de Europese top 3. Sinds 2000 werkt hij als trainer en coach voor het hoger- en middenkader uit het (internationale) bedrijfsleven. Zijn kracht is dat hij de oosterse inzichten weet te combineren met zijn praktijkervaring als succesvol ondernemer en zijn twaalfjarige carrière als investment banker.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

The Cutting Edge

gebonden: € 21.95
Aan de hand van oosterse filosofieën en gevechtskunsten biedt dit boek een aantal basisregels voor succes op het werk. Kern is een juiste ...

The cutting edge

paperback/ gebrocheerd: € 19.90
This book offers a number of ground rules for being successful at work, based on Eastern philosophies and martial arts, at the heart of ...

Meer boekennieuws op Facebook.