Purple Monkey Agenda en Studeerplanner 2021-2022

John Cliteur

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Purple Monkey Agenda en Studeerplanner 2021-2022

gebonden: € 18.50

ISBN: 9789081920360, geïllustreerd, 132 blz., June 2021
Formaat: 27.5 (h) x 18.0 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 503 gram.

Uitgever: Purple Monkey Publishing BV

trefwoorden: planagenda planner planning schoolagenda studeerplanner studieplanner

beschrijving

Agenda en studieplanner voor studiejaar 2021-2022, 7 dagen per week op 2 pagina's. Bovenaan agenda, eronder ruimte voor planning. Schoolagenda en planagenda voor scholieren en studenten.

De agenda is robuust uitgevoerd met een hardcover, ingenaaide katernen en leeslint. Hij heeft een breed formaat (27,3 cm bij 17,5 cm hoog) zodat je een hele week op twee naast elkaar gelegen pagina’s kunt zien en daaronder per dag volop ruimte hebt voor het plannen. Zo zie je in één oogopslag wat er nog moet gebeuren. Voor de dagen in het weekend, waarop immers ook vaak moet worden gestudeerd, is dezelfde ruimte beschikbaar. De agenda start in week 32 en loopt door tot en met week 31. In de agenda wordt uitgelegd hoe je hem het beste kan gebruiken en er is een YouTube instructievideo beschikbaar. De agenda bevat verder een jaaroverzicht, studeertips, lesroosters en toetsweekplanners.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)John Cliteur is trainer en eigenaar van trainingsorganisatie Purple Monkey Breinonderwijs dat hij in het jaar 2000 heeft opgericht. John is auteur van de boeken Breinwijzer, Leer Leren en Learn to learn. Gebruikmakend van zijn kennis over leren, herhalen en plannen is deze Agenda en Studeerplanner ontwikkeld voor zowel scholieren als studenten.inhoudsopgaveAgenda en Studeerplanner voor studiejaar 2021-2022, 7 dagen per week op 2 pagina's. Bovenaan agenda, eronder ruimte voor planning. De agenda is robuust uitgevoerd met een hardcover, ingenaaide katernen en leeslint. Hij heeft een breed formaat (27,3 cm bij 17,5 cm hoog) zodat je een hele week op twee naast elkaar gelegen pagina’s kunt zien en daaronder per dag volop ruimte hebt voor het plannen. Zo zie je in één oogopslag wat er nog moet gebeuren. Voor de dagen in het weekend, waarop immers ook vaak moet worden gestudeerd, is dezelfde ruimte beschikbaar. De agenda start in week 32 en loopt door tot en met week 31. Voorin wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je de agenda het beste kan gebruiken. Ook is er een korte instructievideo op YouTube beschikbaar. De agenda bevat een jaaroverzicht, lesroosters, toetsweekplanners en studeertips. Extra lesroosters en toetsweekplanners zijn te downloaden.toelichtingHuiswerk wordt door de docenten vaak genoteerd in de digitale leeromgeving, in programma’s als Magister, Somtoday en Moodle. Veel scholieren en studenten maken daarnaast gebruik van een papieren schoolagenda. In de digitale leeromgeving staat namelijk wanneer het huiswerk af moet zijn, maar niet hoe je ervoor zorgt dat het die dag ook daadwerkelijk af is. Dat laatste heet plannen. In deze Agenda en Studeerplanner noteer je niet alleen het huiswerk, maar kun je ook je planning maken.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.