Leer leren

John Cliteur

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Leer leren

gebonden: € 19.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081920315, geïllustreerd, 152 blz., January 2015
Formaat: 24.9 (h) x 17.5 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 574 gram.

Uitgever: Purple Monkey Publishing BV

trefwoorden: effectief lezen leren mindmappen plannen studeren studietechnieken

beschrijving

Leer slimmer, maak leren leuker, besteed minder tijd aan je studie en haal toch betere cijfers. Je leert enorm veel op school. Je volgt lessen, maakt aantekeningen, leest je schoolboeken, markeert de belangrijke stukken en leest alles misschien nog een keer. Veel scholieren gaan zo te werk, maar is dit wel de slimste manier van leren? Meestal niet!

Hoe pak je het dan wel slim aan? Dit boek geeft daarop het antwoord. In overzichtelijke stappen leer je hoe je slimmer kunt leren. Je hoeft dan minder tijd aan je studie te besteden en haalt toch betere cijfers. Studeren wordt leuker! Lees het boek en nog belangrijker, doe er iets mee. Gebruik de technieken die je leert en tips die je krijgt. Pas ze toe bij het leren.

Het boek is bedoeld voor scholieren. Ook volwassenen met scholieren in hun omgeving hebben baat bij het lezen van dit boek. In een apart deel krijgen ouders, docenten en begeleiders adviezen hoe ze scholieren kunnen helpen bij het toepassen van de technieken en tips in dit boek.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)John Cliteur (1963) is auteur van de boeken Breinwijzer en Leer Leren en initiatiefnemer voor de Purple Monkey Agenda & Studeerplanner. John is trainer/eigenaar van Purple Monkey Breinonderwijs dat hij in het jaar 2000 heeft opgericht. Purple Monkey leert mensen de aanwezige hersencapaciteit ten volle te benutten door o.a. trainingen Time Management, Creatief Denken, Snellezen en Leer Leren. John heeft een master degree in Business Administration en is getraind door de internationale specialisten op verschillende vakgebieden van het Breinonderwijs zoals Sean Adam, Tony Buzan, Edward de Bono en Steven Covey. John is gelicenseerd trainer van het Alphalearning Institute, dat onder leiding staat van de wereldrecordhouder snellezen, Sean Adam.toelichtingStampen is zonde van je tijd: Leer leren, voordat je begint te studeren!
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.