OERsterk Leven

totaalconcept voor een sterk lichaam en vrije geest

Richard de Leth

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
OERsterk Leven

paperback/ gebrocheerd: € 23.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081899062, geïllustreerd, 240 blz., October 2014
Formaat: 21.0 (h) x 21.0 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 815 gram.

Uitgever: Leth, Uitgeverij Richard de

beschrijving

Totaalconcept voor een sterk lichaam en een vrije geest.

De huidige mens wordt steeds vermoeider, dikker en zieker.
Dit boek geeft een duidelijk inzicht in de oorzaken en biedt praktische tips voor een gezonder en gelukkiger leven,
Het is een gids om het beste uit jezelf te halen. Leer hoe je gegarandeerd resultaat behaalt. Is je lijf je lief, werk dan preventief!

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Richard de Leth (1982) studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na het behalen van zijn doctoraal geneeskunde in 2007 specialiseerde hij zich in de orthomoleculaire geneeskunde en psycho-neuro-immunologie. Tevens verdiepte hij zich in voeding, kinesiologie, psychologie en fytotherapie.

De combinatie van bovenstaande behandelmethoden leidt tot een antwoord op maat voor iedere klacht. Hij ontwikkelde een concept rondom optimale gezondheid, waarin de psyche, voeding, beweging en ontspanning de pijlers zijn. In zijn praktijk vormt Richard een brug tussen Oost en West met als doel om de gezondheid te herstellen, te verbeteren en te behouden. De combinatie van verschillende therapievormen leidt tot een OERsterk resultaat volgens de wijsheid van de natuur.

Richard de Leth heeft een praktijk voor integrale geneeskunde en hij werkte als expert mee aan het boek `Vullen of Voeden van Wilfred&Lili Genee. Hij schrijft (gast)blogs, geeft lezingen en masterclasses door het land en is ambassadeur van de biologische supermarktketen EkoPlaza.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.