Huismus Harrie

Marije Koopmans

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Huismus Harrie

gebonden: € 2.95

ISBN: 9789081897051, geïllustreerd, September 2016
Formaat: 21.7 (h) x 21.7 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 338 gram.

Uitgever: studio marie

illustrator: Jolien Schuit

redactie: Sandra Israël; Jenny Noll

beschrijving

Hallo.
Mijn naam is Harrie.
Huismus Harrie.

Ik ben een vogel.
Een huismus, om precies te zijn.


'Huismus Harrie' is een bijzonder en uniek vormgegeven prentenboek voor kinderen van 3-6 jaar dat vertelt over dat onhandigheid ("O, Harrie!") niet alleen maar onhandig is, maar ook juist grappig kan zijn en zelfs kan leiden tot iets moois.

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingHallo.
Mijn naam is Harrie.
Huismus Harrie.

Ik ben een vogel.
Een huismus, om precies te zijn.


‘Huismus Harrie’ is een bijzonder en uniek vormgegeven prentenboek voor kinderen van 3-6 jaar dat vertelt over dat onhandigheid (”O, Harrie!”) niet alleen maar onhandig is, maar ook juist grappig kan zijn en zelfs kan leiden tot iets moois. Geschreven door Marije Koopmans en geïllustreerd door Jolien Schuit. 'Huismus Harrie' is verkrijgbaar in Nederland en België.

Bijzonder aan het beeld in het boek is dat het één lange illustratie is die door het hele boek loopt. Dit versterkt het verhaal, doordat ‘Huismus Harrie’ ook zichtbaar van de ene onhandige situatie in de andere rolt. Marije Koopmans: “Mijn liefde voor Franse kinderboeken en vormgeving probeer ik uit te drukken in de sfeer van de boeken die ik schrijf en maak. ‘Huismus Harrie’ heeft een krachtige, simpele grafische beeldtaal en is daarmee opvallend én toegankelijk. Het geeft een kind, de lezer, de ruimte om zijn of haar eigen fantasie aan te spreken.”
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.