Jongleren met vermicelli

Creëer en leef je eigen verhaal

Sigrid van Iersel

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Jongleren met vermicelli

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081892414, geïllustreerd, 204 blz., November 2019
Formaat: 21.1 (h) x 20.8 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 561 gram.

Uitgever: Pumbo.nl B.V.

trefwoorden: storytelling

beschrijving

Welk verhaal vertel jij over jezelf, over je leven en over je toekomst? Als je zelf mag kiezen, waarmee inspireer jij dan anderen en jezelf? Dan kun je maar beter het krachtigste verhaal vertellen! Verhalen scheppen helderheid en helpen je om betekenis te geven aan je leven. Met jouw eigen verhaal heb je bovendien een kompas in handen om te navigeren naar de toekomst die jij voor ogen hebt.
In dit werk- en speelboek ontdek je hoe je jouw eigen verhalen vindt en de rode draad daarin ontwaart. Je leert hoe je je verhalen krachtig vormgeeft met storytelling-technieken en zo alle balletjes jouw kant op laat rollen. Je leest bovendien veel inspirerende voorbeelden van mensen die hun verhaal in eigen hand hebben genomen. 'Jongleren met vermicelli' staat voor creatief omgaan met alles wat zich aandient in je leven. Want dan blijkt er veel meer mogelijk dan je denkt!

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Sigrid van Iersel is verhalenmaker, trendonderzoeker en storytellingcoach. Eerder schreef ze de boeken Toverballen voor het brein (over de toepassing van storytelling in teksten) en Lenig Denken (over creatief denken).inhoudsopgaveDe voorspelling
Verkennen
Verstoren
Verbeelden
Verkiezen
Vertellen
Verspreiden
Vervolg geven
Naspel
toelichtingGeef sturing aan je eigen leven met behulp van verhalen. In het boek 'Jongleren met Vermicelli - Creëer en leef je verhaal' lees je hoe je dat doet.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.