Sta stevig in je schoenen

7 stappen naar meer zelfvertrouwen

Anne Pardon

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 20.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081888097, geïllustreerd, 100 blz., March 2015 UITVERKOCHT!

Uitgever: Paris Books

illustrator: Olga Ooms

redactie: Tjerk Noordraven

beschrijving

Dit boek bestaat uit 7 aparte verhalen. Het zijn stuk voor stuk dagelijkse beslommeringen waar mensen mee kunnen worstelen. Hierdoor komen ze in een vicieuze cirkel terecht en verliezen ze hun zelfvertrouwen.
Bij elk hoofdstuk wordt er ook een theorie, methode of techniek aangereikt waarmee jij je zelfvertrouwen terug kan winnen.
Het boek is bedoeld voor mensen die vaak twijfelen aan zichzelf, vaak angstig zijn zonder aanwijsbare reden en in het leven vaak belemmeringen tegenkomen. Mensen die herkennen dat ze dikwijls dezelfde situaties tegenkomen. Ze willen dit doorbreken maar slagen daar op zichzelf niet in.
Voor deze mensen heeft Anne Pardon een 7 stappenplan ontwikkeld. Mensen hebben hun eigen verhaal, hun eigen kijk op bepaalde zaken en door middel van specifieke vraagstelling worden deze mensen bewust gemaakt om naar zichzelf te kijken, om inzicht te krijgen in hun gedrag, overtuigingen en gedachtegang.

Als life coach begeleidt Anne Pardon je naar jouw innerlijke kracht en ware zelf. Samen overwinnen we de verlammende onzekerheden, angsten en piekergedachten die jou belemmeren om te zijn wie je in de kern bent. Zo begeleidt Anne je naar meer zelfvertrouwen

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.