Het heilige in het alledaagse

het Joodse spirituele pad van Mussar

Alan Morinis

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het heilige in het alledaagse

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081863995, geïllustreerd, November 2014
Formaat: 24.1 (h) x 15.4 (b) x 4.2 (d) cm. Gewicht: 882 gram.

Uitgever: Mastix Press

vertaald door: Henri Jules Vogel

beschrijving

Mussar is een verhelderende, toegankelijke en praktische manier om persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei te bewerkstelligen. Het heilige in het alledaagse geeft een inspirerende introductie tot dit Joodse spirituele pad, ook wel het 'best bewaarde Joodse geheim' genoemd. Mussar gaat tot duizend jaar terug en heeft haar wortels in de Torah, maar is tijdloos en volledig van toepassing op het leven van nu. De kerngedachte van Mussar is dat de mens voor geen enkel ander doel op aarde is dan te groeien en spiritueel te bloeien. De Mussar-meesters uit het verleden ontwikkelden lessen en oefeningen om elk individu te begeleiden op zijn spirituele levenspad, vervat in het alledaagse.

Alan Morinis is oprichter en decaan van het Mussar Institute in Richmond, Canada. Hij is een van de vooraanstaande eigentijdse verklaarders van de lessen en gebruiken van de Mussar-traditie voor het grote publiek en geeft regelmatig lezingen en workshops.

'Een uitzonderlijk rijk boek dat laat zien hoe echte spirituele verandering kan plaatsvinden in onze levens, dag na dag.' - Spirituality & Health

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.