Goede manieren

tips voor sociale behendigheid

Butler Laurens; Josje Kuenen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Goede manieren

paperback/ gebrocheerd: € 9.95

ISBN: 9789081854757, geïllustreerd, 80 blz., October 2014
Formaat: 21.0 (h) x 14.7 (b) x 0.7 (d) cm. Gewicht: 187 gram.

Uitgever: Communicatiereeks

illustrator: Marjolein Tonis

beschrijving

Lunchen met een client. Daten via internet. Netwerken met bedrijven. In heel veel situaties komt het erop aan dat je een goede eerste indruk maakt. Maar hoe doe je dat als niemand je vertelt hoe dat moet? Butler Laurens heeft zijn hele leven gewerkt in de hogere kringen en daar een schat aan ervaring opgedaan over kledingvoorschriften, gespreksonderwerpen, tafelmanieren, omgangsvormen en zakendoen.

hij heeft gewerkt voor verschillende ambassades in binnen- en buitenland, bij de koninklijke familie, hij heeft meegedaan aan verschillende tv-programma's en geeft tegenwoordig etiquetteles aan tal van organisaties en hospitalityopleidingen. Hij deelt zijn ervaringen graag met iedereen die zich wel eens afvraagt wat handig is om te doen, zowel prive als zakelijk.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Butler Laurens timmert aan de weg als etiquette- en datingexpert. Hij geeft talloze trainingen in goede manieren en is dit seizoen te zien als butler en datingexpert in het tv-programma 'Is this love?'.

Hij deed ervaring op als butler aan tal van ambassades en zelfs het koninklijk huis.

Sociale behendigheid is volgens hem cruciaal om carriere te maken; zijn tips verklapt hij in het boek 'Goede manieren; tips voor sociale behendigheid'
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.