De kunst van accepteren

Gwendoline Remmerie

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De kunst van accepteren

paperback/ gebrocheerd: € 19.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081851824, geïllustreerd, 160 blz., August 2015
Formaat: 19.1 (h) x 13.0 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 309 gram.

Uitgever: Omni Terra bv

beschrijving

Dagelijks leveren we een strijd om het verloop van gebeurtenissen naar onze hand te zetten. We bespringen problemen met vermeende oplossingen, die vanuit angst werden ontworpen. Wanneer we onze werkelijkheid echter weten te accepteren, dan stopt dit gevecht en verwerven we de vrijheid en de vitaliteit om ons bestaan in harmonie te creëren. Maar zo gemakkelijk is dat niet, het is zelfs de grootste uitdaging om ons controleren en zoeken, proberen en wensen op te geven, en ons over te geven aan het accepteren van dat wat is. Dit boek maakt accepteren tot een praktisch uitvoerbaar begrip voor iedereen.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Gwendoline Remmerie beoefent een vorm van wijsheidstherapie die zij uit eigen levenservaring en vanuit haar sterk ontwikkelde eigen inspiratiebron heeft opgebouwd, en niet vanuit een theoretisch concept. Dagelijks geeft zij geïnspireerde sessies in haar organisatie Omni Terra. Uit deze sessies, uit haar eigen ervaringen en uit haar liefde voor het leven en voor de natuurlijke kracht die in ieder van ons aanwezig is put zij haar inspiratie voor het schrijven.
Boeken van deze auteur zijn De Fluisterboom, Schrijven voor het Vuur, Stilte ontmaskert, Woorden van Zijn en De kunst van accepteren.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.