Huh? Chocola!

Schetsen van verwarring

Reynier Molenaar

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Huh? Chocola!

paperback/ gebrocheerd: € 10.00

ISBN: 9789081812191, 272 blz., March 2018
Formaat: 21.0 (h) x 13.6 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 367 gram.

Uitgever: POCHEMUCHKA

beschrijving

Een serie fantasierijke, kernachtige vertellingen met uiteenlopende thema’s, geïnspireerd op individuele dilemma’s ten aanzien van onze verwarrende wereld. Dat is ‘Huh? Chocola!’ in een notendop.
Wij, en de wereld om ons heen, zijn een bron van continue verandering. Soms zonder dat we ons dat in vivo realiseren. De verhalen uit deze bundel zijn volgens de auteur geïnspireerd op allerlei fenomenen die die transities beschrijven: de tegenstrijdige idealen en het verlies van zekerheden en vertrouwen dat zij opleveren.
Een groot deel van de autonome of introverte hoofdpersonen die de bundel rijk is, lijkt verward in de kluwen van een vervreemdende wereld. Ze verliezen hun perspectief: sommigen vechten ertegen of doen pogingen zich ervan te distantiëren. Anderen worden er meedogenloos in meegezogen. Een enkele keer zelfs letterlijk. Zijn het brekebenen, mislukkelingen, zonderlinge einzelgängers of miskende helden? Stranden ze ook allemaal definitief in de fuik van verwarring? Of kunnen ze er uiteindelijk chocola van maken?
Wat verwarrend is, is vaak onderwerp van ironie, spot of karikatuur. Zijn wijze van schetsen doet vermoeden, dat de auteur van deze wetenschap dankbaar gebruik heeft gemaakt.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Geboren in 1960 in Leeuwarden, schrijver van kinderboeken van verschillende aard, uitgever en overheidsdienaar. Autodidact.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.