De toekomstige waarde van onze bezittingen

Bernard J. Verdoes

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De toekomstige waarde van onze bezittingen

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081799928, geïllustreerd, 78 blz., April 2015
Formaat: 25.0 (h) x 17.0 (b) x 0.5 (d) cm. Gewicht: 164 gram.

Uitgever: Wortel Publishing

beschrijving

DE TOEKOMSTIGE WAARDE VAN ONZE BEZITTINGEN
Er is grote onzekerheid over de toekomstige waarde van onze bezittingen. In dit boek wordt beschreven welke factoren van invloed zijn op die toekomstige waarde en hoe onze economie in grote lijnen functioneert.
Het is geen wetenschappelijke verhandeling. Er is sporadisch verwezen naar referenties. Sommige onderwerpen worden in abstracte termen beschreven. Op andere onderwerpen wordt dieper ingegaan. De teksten zijn voornamelijk een selectie uit wat er over de economie bekend en geschreven is. In begrijpelijke taal voor een breed publiek.
Het boek bevat een kader waarin veel van de huidige actuele economische en financiële onderwerpen te herkennen zijn. Sommige teksten geven de opvatting van de schrijver weer. Het boek is vooral geschikt voor lezers die in een samenvattend bestek inzicht willen krijgen. Voor studenten die verder willen studeren over economische en financiële onderwerpen geeft het boek handvatten voor verdieping.
Onderwerpen onder andere: bezit/waarde/overheid/welvaart/arbeid/pensioenen/wonen/werkloosheid/sparen/beleggen/vertrouwen/markten/chaos/crisis/onzekerheid/geld

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Bernard Verdoes studeerde aan de TU in Delft werktuigbouwkunde en toegepaste wiskunde. Daarna volgde hij postdoctoraal onderwijs in de organisatiekunde en maakte in zijn werkzame leven de ontwikkeling mee van de informatietechnologie in theorie en praktijk. Hij publiceerde over toepassingen van informatietechnologie in de luchtvaart en schreef samen met collegae een boek getiteld ‘Principes van Onderhoudsmanagement’. Vervolgens schreef hij het boek ‘Roots’, een filosofisch getint boek over de noodzaak van herijking van (lees: onderhoud aan) religie. Religie zou begrepen moeten worden vanuit de wetmatigheid van de natuur.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.