100% consistent

de impact van impliciete communicatie

Ilse van Ravenstein; Bas van Glabbeek; Mark van Vuuren

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
100% consistent

paperback/ gebrocheerd: € 30.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081778411, geïllustreerd, 131 blz., July 2012
Formaat: 18.0 (h) x 12.0 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 193 gram.

Uitgever: Communicatiepraktijk, Uitgeverij de

redactie: Susan Sukkel

illustrator: Sabine van Loon

beschrijving

Iedereen kent ze wel: de pijnlijke voorbeelden van organisaties die het één zeggen en het ander doen. Zo'n gapend gat tussen expliciete en impliciete communicatie is funest voor geloofwaardigheid en vertrouwen. Want gedrag, sturing, processen en ook de fysieke omgeving 'zeggen' indirect wat een organisatie écht belangrijk vindt. '100% consistent' is een gids voor bestuurders, leidinggevenden, projectmanagers en (communicatie) adviseurs. Het maakt impliciete communicatie expliciet en helpt woorden en daden meer met elkaar in overeenstemming te brengen, zodat ze elkaar versterken in plaats van ontkrachten.

Inclusief handige Consistentie Check!

Lonnie Holders, communicatiemanager Saxion: "Het model en de check helpen mij om inconsistenties op de agenda te zetten. En ik kan het belang onderbouwen: een consistente organisatie zorgt voor geloofwaardigheid en vertrouwen en leidt daarmee tot een grotere binding met de organisatie."

Pieter Jongstra, CEO Ernst&Young België en Nederland: "Je weet dit soort dingen natuurlijk wel en onbewust stuur je er zeker op. Maar de heldere uitleg en de vele voorbeelden maken het belang nog eens heel expliciet en geven concrete handvatten om in de praktijk toe te passen.

* Gids voor bestuurders, (verander)managers en communicatieprofessionals
* Uitgebreide voorbeelden, inzichten uit de wetenschap, tips uit de praktijk

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.