De sekte uit Leusden

een verslag van twee jaar onderduiken bij AFAS Software.

Daan Quakernaat

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
De sekte uit Leusden

gebonden: € 24.90: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789081775717, geïllustreerd, 324 blz., November 2015 UITVERKOCHT!

Uitgever: Kuaternaaq Media

beschrijving

Daan Quakernaat is spreker van beroep. Honderden bedrijven heeft hij de afgelopen jaren geïnspireerd. Toen werd het anders. AFAS Software raakte bij hem een gevoelige snaar. De spreker werd schrijver. 'De Sekte uit Leusden' is het resultaat van een twee jaar durende zoektocht naar de werkelijkheid achter bedrijfssucces en miljoenenwinsten. Wat is het geheim en het recept? Waarom zijn medewerkers en klanten zo enthousiast?

AFAS deed voor Daan alle deuren open. Hij mocht alles zien, overal bijzijn en opschrijven wat hij wilde. Daan raakte bewonderd, maar is ook kritisch. De titel van dit boek wordt bij AFAS niet door iedereen gewaardeerd.

Het boek is een kijkje in de keuken. Het neemt je mee naar de wondere wereld van het AFAS DNA. De bouwstof in elke vezel van het bedrijf. Onthullend, ontwapenend, onwaarschijnlijk. Succes blijkt gebouwd op een handvol kernwaarden. Stevig en simpel. Niets geheimzinnigs aan. Succes lijkt voor iedereen binnen handbereik: weten, toepassen, doorleven. Als schrijver blijk je van een bedrijf te kunnen houden.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.