Sterren van de hemel

Larisse van der Haar-Buijze

 
 

gebonden: € 14.95

ISBN: 9789081764865, geïllustreerd, 240 blz., May 2015
Formaat: 24.9 (h) x 17.4 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 738 gram.

Uitgever: Loopvis

illustrator: Ben Deiman

redactie: Marije Sietsma; Hedda Stubbe

beschrijving

In Sterren van de hemel draait het om samen genieten. Ook als je 'niets' mag eten, bijvoorbeeld vanwege een voedselovergevoeligheid. De recepten van Larisse zijn vrij van de meest voorkomende allergenen, zonder dat je ook maar iets mist. Het maakt van Sterren van de hemel een prachtig kookboek voor alle mogelijke kook- en eetmomenten die je samen wilt delen.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Larisse is culinair schrijver, culinair adviseur en trainer. Haar grootste inspiratie is haar zoontje Daan*. Dankzij hem weet ze precies wat het is om te leven en eten met een voedselovergevoeligheid. Hij zette haar aan tot ongekende creativiteit in de keuken en verwoordde met zijn wens haar missie: iedereen moet lekker kunnen eten, zelfs als ze 'niets' mogen. recensie citaat(...)
De wens van haar zoon dat iedereen met een allergie net zo lekker zou kunnen eten als hij, vormde de inspiratiebron voor "Sterren van de hemel". Maar de auteur wil meer bereiken met het kookboek. Ze wil dat in gezinnen met voedselovergevoeligheid voortaan iedereen uit dezelfde pan kan eten; geen apart potje voor het gezinslid met de pinda- of de koemelkallergie. "Pas wanneer je ervaart dat genieten van lekker eten niet voor iedereen vanzelfsprekend is, realiseer je je hoe belangrijk de maaltijd eigenlijk is. Hoe eten verbindt. Met de recepten in dit boek wordt samen genieten voor iedereen mogelijk.

(...)

"Sterren van de hemel" is al met al een zeer compleet kookboek met recepten voor soepen, sauzen, salades, pasta, hamburgers, zoete en hartige tussendoortjes, kruidenmengsels, traktaties en nog veel meer.
  1. Leg in mijn winkelwwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.